Dag van de Ouderen: U heeft als het goed is allemaal een uitnodiging gehad in het magazine voor de dag van de ouderen. Op 1 november a.s. wordt u een interessante lezing en leuke muziek aangeboden onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers en een borreltje met een hapje. Wij hopen u te zien in het MFA in Zwaagdijk, vanaf 13.30 uur.

Competitie Klaverjassen en Rummicub: Het was de afgelopen week weer  een gezellige middag Klaverjassen voor de Competitie. Uitslag 2e ronde 3e periode Competitieklaverjassen op 24 okt. 2019

  1. Mevr. T. Mol 5227 punten
  2. Mevr. C. Schuitemaker – Dekker 5145 punten
  3. Mevr. B. Beers – Ridder 5130 punten
  4. Poedelprijs . J.M. Hooiveld – Vaal 3701 punten

Deze donderdag  gaan we weer Prijsklaverjassen. Eida en Marja gaan er weer op uit om mooie prijsjes te kopen zodat iedereen weer met ’n prijs naar huis gaat.

Ik wil ieder lid van de KBO uitnodigen om ook eens te komen Klaverjassen of Rummicub te spelen, het is er gezellig en je ontmoet weer eens andere mensen. Ook al ben je nog geen lid, maar wel boven de 50 jaar dan ben je van harte welkom om eens bij ons te komen kijken en eventueel lid te worden. Want het zijn gezellige middagen in het restaurant van Huize Jozef, waar je kunt Biljarten, Klaverjassen en een spelletje Rummicub of Keezen. En een keer in de maand hebben we de Bingo.