Passiespelen Tegelen: Eens in de vijf jaar worden wij uitgenodigd om de Passiespelen in Tegelen mee te maken. Een bijzondere voorstelling met een fantastisch decor, tientallen acteurs en meer dan tweehonderd figuranten die samen het passieverhaal vertolken in het openluchttheater. In 2020 is het op zondag 24 mei. Op deze dag wordt u op diverse opstapplaatsen opgehaald om daarna met de bus naar Tegelen te reizen. De kosten bedragen ongeveer € 70,-. Daarvoor krijgt u het busvervoer, de toegangskaart en een diner op de terugweg. Voorlopig hebben 16 personen zich opgegeven. Wilt u ook mee, geef dit dan door aan Diana Verdonschot, tel. 02288-582417 of stuur een mail naar dverdonschot@quicknet.nl.

KBO-PCOB Magazine
Het eerstvolgende exemplaar van het magazine (“de Nestor”) wordt vanaf 3 december verspreid door onze vrijwilligers. In het blad vindt u de uitnodiging voor de kerstmiddag.

Kerstviering Wervershoof
De kerstviering van Wervershoof is op donderdag 19 december in huize St. Jozef.

Competitieklaverjassen 21 nov.
Het was de afgelopen week weer ’n gezellige middag met het Klaverjassen voor de Competitie. Uitslag 4e ronde 3e periode Competitieklaverjassen op 21 nov. 2019:

  1. Mevr. W. Kok – Wiering 5223 punten
  2. Mevr. A.M. Alkemade – Botman 5064 Punten
  3. Dhr. N. Boon 4997 punten

Poedelprijs Mevr. G. van Ophem 3773 punten

Deze donderdag om 14.00 uur gaan we weer verder met de competitie klaverjassen.  Ik wil ieder lid van de KBO uitnodigen om ook eens te komen Klaverjassen of te Rummicuppen of Biljarten, het is er gezellig en je ontmoet weer eens andere mensen. Ook niet-leden zijn welkom, kom eens kijken of het wat voor je is, daarna kan je altijd nog lid worden.