Op zaterdag, 23 juni staat Golfbaan De Vlietlanden – en 10 andere golfbanen in Nederland – volledig in het teken van “GOLF4LIFE”. Van ’s morgens vroeg (05.00uur) tot ’s avonds laat (0.00 uur). Wat houdt Golf4Life in: Golf4Life is een eendaags golfevenement voor de hele club en geadopteerd door KWF Kankerbestrijding. Lees meer hierover op de site van het KWF: www.acties.kwf.nl/golf4life of kijk op onze site www.golfbaandevlietlanden.nl

Iedereen kan meedoen! Een dag die voor iedereen een onvergetelijke ervaring zal worden. Samen met clubleden, vrienden, familie, bedrijven en anderen zoveel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek.

Centraal staat een golfmarathon, waarbij twee van onze top spelers Jan Boukens en Dirk Kerkhof de uitdaging aangaan van zonsopgang tot zonsondergang 100 holes, te spelen. Een mega prestatie.

Wat staat er op het programma:

• Een Golfmarathon: Voor top amateur golfers (op uitnodiging) die streven tussen 05.00 en 22.00 uur 100 holes gaan lopen; Wij hopen dat veel mensen onze toppers willen sponsoren. Dit kan al vanaf 0,10- cent per hole.

Flight4Life: Iedereen kan deze dag voor 100,- een startijd kopen voor een flight van maximaal 4 personen  (“van zes tot zes”) voor een eonde van, in principe, 18 holes.

• Party4Life: Van 18.00 tot 00.00 uur zal in en rond om het clubhuis een geweldige happening plaatsvinden met live muziek en zullen, naast tal van andere activiteiten, de deelnemers van de golfmarathon groots onthaald worden. Tijd om elkaars ervaringen te delen een gezellige avond te hebben met als klapstuk de bekendmaking van het opgehaalde bedrag. Daar moet je bij zijn!

• Eat+Drink4Life: Speciaal voor deze dag heeft onze horeca Hartje 2.0 een geweldige kaart samengesteld. De winst van al deze genuttigde consumpties gaat in het geheel naar het KWF.

Pro4Life: De Andy Evans Golf Academy organiseert deze dag talloze leuke activiteiten waaronder chip4Life, put4Life, beat the pro en natuurlijk kennismakingslessen voor niet golfers. Voor deelname vragen wij een kleine bijdrage die ook in zijn geheel naar het KWF gaat.

• Body4Life: Fysio therapeute Natasha Hamans biedt deze dag een heerlijke nek massage en Petra’s Pedicure Praktijk zorgt voor hele verzorgde voetjes voor zowel golfers als ook niet golfers. Natuurlijk alles voor het goede doel.

• Music4Life: Er hebben zich al diverse artiesten aangemeld om deze dag tot een geweldig succes te maken. Heerlijk luisteren naar de diverse optredens of zelf een liedje kopen kan natuurlijk ook.

• Hole4Life: Voor 250,- kan een bedrijf een hole sponsoren! De hole mag naar eigen wensen worden aangekleed.

• Streefbedrag: Wij streven naar 10.000,-. Maar willen natuurlijk heel veel meer. WIJ REKENEN OP JOU!

Naast golfactiviteiten is er dus heel veel te doen. Voor elk wat wils. De Werkgroep Golf4Life wil deze dag een groot succes laten worden. Dat kunnen wij niet alleen.

Help ons! Wil je sponsoren op welke manier dan ook, leuk als vrijwilliger mee te doen, wij zijn op zoek naar jou!

Nieuwsgierig geworden…
Kijk op onze site of neem telefonisch contact op met Jennifer van Vliet 06-14821910. Zet deze datum in je agenda! Alle opbrengsten van de activiteiten zijn voor 100% voor het KWF.