Rob Lakeman wordt de nieuwe trotse eigenaar van Garage All Round. Per 1 april is de overname een feit.

In 2007 namen Hans en Hanneke Brouwer Garage All Round over van de heer Kooter. In datzelfde jaar (per 17 september 2007) kwam Rob het team aan de Nijverheidsweg versterken.

Hans en Hanneke zagen in Rob toen al de persoon voor mogelijke opvolging. Enkele jaren geleden is dat proces in gang gezet. Twee jaar geleden (ook op 1 april) is Rob reeds medevennoot geworden.

Garage All Round; de naam zegt het al! U kunt er terecht voor verkoop, onderhoud, APK, reparatie, schade, banden, uitlijnen en airco. Voor alle merken; Garage All Round is een merkonafhankelijk Bovag autobedrijf. Maar ook voor alle types: brandstof, hybride en/of elektrisch. Met behulp van moderne test- en uitleesapparatuur worden problemen opgespoord. En vervolgens door het vakkundige team verholpen.

Met deze overname weten Hans en Hanneke zeker dat hun bedrijf wordt voortgezet met behoud van kennis, kwaliteit en klantvriendelijkheid. En Rob gaat dit niet alleen doen.
Het vertrouwde team van Marco Bakker, Rob Steltenpool en Cas-per van de Poel blijft. En wordt versterkt met Jeroen Lakeman.

Zij wensen Rob en zijn team dan ook alle succes!