Als hulpsint heb je het al druk genoeg met de cadeaus: laat de Dichters van Medemblik je helpen om er in een handomdraai een mooi gedicht aan op te hangen! Op vrijdag 18 november tussen 15.00 en 16.30 uur helpen dichters Arjan Jonker en Cindy Claij in Bibliotheek Wervershoof.

In de bibliotheken Medemblik, Wervershoof en Wognum kunnen hulpsinten van alle leeftijden terecht bij de dichters van Medemblik. Zij helpen je om de mooiste en grappigste anekdotes om te zetten in een gedicht voor 5 december.
Schuif gezellig aan: er zijn geen kosten aan verbonden.

5 DECEMBER CADEAUTIP
Via de rijmhulpen kun je ook regelen dat Sint een abonnement van de Westfriese Bibliotheken cadeau doet. Maak iemand blij met bijvoorbeeld een proefabonnement als cadeau: 3 maanden voor slechts €17,50. Het proefabonnement is vrijblijvend en loopt automatisch af.
Voor jeugd tot 18 jaar is het abonnement gratis: zo’n mooi cadeau past er altijd nog wel bij in de zak!

Op vrijdag 18 november tussen 15.00 en 16.30 uur helpen dichters Arjan Jonker en Cindy Claij in Bibliotheek Wervershoof.

Kijk voor een compleet overzicht van activiteiten op de website van de Westfriese Bibliotheken: www.westfriesebibliotheken.nl/agenda

Vorig artikelConcert Westfrisia Cantat
Volgend artikelTop 2000 concert in de Werenfriduskerk