Na een zeer geslaagde herfsteditie van de kindervakantiespelen duikt de Schoof bijna weer een periode van rust in. We hebben 160 kinderen weer met een glimlach weten laten vertrekken uit de Schoof. Het prachtige herfstweer werkte daar aan mee, maar vooral alle vrijwilligers! Onwijs bedankt voor jullie inzet deze dagen en in de aanloop naar het feest, want dit neerzetten in deze tijd die door corona beheerst wordt is niet niks!


Bij de Schoof duiken wij nu een periode in van relatieve rust. Veel clubs kunnen geen doorgang vinden door die nieuwe maatregelen. Het zal na de gezellige tijd die we gehad hebben weer even wennen zijn. Het is aan ons allemaal hoe snel er weer meer mogelijk is, denk om jezelf maar vooral ook om een ander.

Bij de Schoof stonden 3 concerten van Voice Over reeds geplant. Deze kunnen nog doorgaan doordat er nog altijd culturele activiteiten mogen plaatsvinden met maximaal 30 bezoekers. Voor de zondag zijn nog een paar kaarten beschikbaar!
Verder blijven wij bezig met wat wij kunnen betekenen voor een ieder die iets wilt. Mocht je willen weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kennen de 22 pagina’s van de veiligheidsraad ondertussen redelijk goed uit ons hoofd.

Vorig artikelCovid-19 testen in West- Friesland: locatie test unit Andijk
Volgend artikelAuxili-ja! biedt steun en vraagt hulp