De Promo (onderdeel van de Ondernemersvereniging Wervershoof), de beurs voor Jong en Oud was afgelopen zondag weer een eclatant succes! Na de opening door wethouder Harry Nederpelt bezochten meer dan 2700 mensen dit attractieve evenement waar 80 bedrijven, verenigingen en politieke partijen zich presenteerden met aantrekkelijke aanbiedingen en nuttige informatie

En wat was het gezellig mede ook door het optreden van diverse acts waaronder goochelaar Ramon Hart en entertainer Ingmar Berkhout. Wat niet onvermeld mag blijven is de inbreng van DML Sound die een prachtig professioneel horecaplein heeft opgezet. De heren van DML verdienen een dikke pluim. De bezoekers die huiswaarts gingen werden door de gezamenlijke Tulpentelers o.l.v. Paul Schouten verrast met een gratis bos tulpen die men zelf mocht plukken.

Met dank aan de vrijwilligers

Het mag duidelijk zijn dat een dergelijk evenement veel georganiseer met zich meebrengt en dat wordt allemaal door vrijwilligers gedaan die vanaf september 2017 hard aan de slag zijn gegaan. Bij deze wil ik het Promoteam van harte bedanken en ook even benoemen:

Jan Rinkel, oudgediende die penningmeester en secretaris is, Yvonne Ruiter namens het OVW-bestuur brengt veel ervaring mee, Jan-Willem Smit een snelle accurate ondernemer die weet hoe het werkt is een ware steunpilaar, zijn vrouw Chica onze digitale duizendpoot, Jaap Grooteman de stille kracht die er is als je hem nodig hebt, Patricia Mol onze accurate notulist en last but not least Richard Meester die heel vaardig is in het maken van indelingen en plattegronden. Daarnaast hebben Peter Lakeman en Frank Bot ook regelmatig hun steentje bijgedragen.

Op de dag zelf zijn er ook extra handjes nodig en die waren van: Tiny en Vera de Vries, Ulrich, Ank Deen, Jos Schouten en Andre Bregman. Allemaal super bedankt.

De volgende bedrijven hebben allemaal op de een of andere manier een vrijwillige bijdrage geleverd waarvoor onze dank: DML Sound, Go For It voor de gratis Wifi, De Dars, Beerepoot Installatie, De Beer Grafimedia, Rinkel & Smit, ’t Fortuin, A&P Flowers, Hubo, Vidra, ’t Zonnetje, Fred van Paassen en Bovenwesten Grafisch Ontwerp.

Maandagmorgen moet er weer opgeruimd worden en hierbij werden we heel goed geholpen door vrijwilligers van de Molen: Frans Terpstra, Kees Breg, Dirk Steltenpool, Dirk Commandeur en Sjaak Imming.

Maar natuurlijk gaat onze grootste dank uit naar alle standhouders en bezoekers!!

Foto’s kunt u bekijken op: promowervershoof.nl

Vorig artikelMiegroup op de Promo Wervershoof
Volgend artikelRemax op de Promo 2018 Wervershoof