Wervershoof laat zich zien! Onder dit motto wordt op zondag 11 februari de PROMO 2018 georganiseerd. Een beurs waar ongeveer 70 exposanten acte de préséance geven en waar volop activiteiten worden georganiseerd voor de ongeveer 3500 bezoekers. De PROMO wordt in 2018 alweer voor de achtste keer georganiseerd door een enthousiast team van vrijwilligers.

Net als de voorgaande beurzen zullen we er ook dit jaar weer een grote happening van maken. Het is de bedoeling om een actieve beurs neer te zetten met zoveel mogelijk interactie tussen de bezoekers, bedrijven, verenigingen en politieke partijen. Diverse presentaties, demonstraties en ludieke acties passeren de revue. Voor jong en oud biedt de PROMO 2018 informatie, uitdagingen en vermaak.

De presentaties van uiteenlopende regionale bedrijven worden afgewisseld met proeverijen verzorgd door de regionale horeca. Doe inspiratie op voor uw huis en interieur. Ontdek wat Wervershoof te bieden heeft op het gebied van sport en ontspanning. Laat u informeren over de verkiezingsprogramma’s van onze politieke partijen en ga een dialoog met ze aan. En pluk ondertussen eigenhandig een mooie bos tulpen op het tulpenplukplein.

De hulpverleningsdiensten zorgen gedurende de dag voor spectaculaire demonstraties. Een bezoek aan de PROMO sluit u af met een drankje op het gezellige horecaplein, terwijl uw kinderen zich vermaken op de minikermis waar bijvoorbeeld een springkussen, draaimolen en mega sjoelbak aanwezig zijn.

Wervershoof is in beweging en het aantal consumenten stijgt. Het huidige economische klimaat laat zien dat er weer kansen liggen om vooruit te kijken. Bent u ook benieuwd naar wat Wervershoof en omgeving in de toekomst voor u te bieden heeft? Bezoek de PROMO 2018 op zondag 11 februari. U bent van harte welkom van 11.00 tot 17.00 uur in Sport- en Wellnesscenter De Dars in Wervershoof.