De attracties draaien dit jaar al op zaterdag! Daarnaast heeft het Keuter Kermiscomité weer een fantastisch kermisprogramma voor jullie in petto. Onderstaand in het kort een uiteenzetting.

Vrijdag 9 september: vrijmibo en BBQ
Vrijdag 9 september organiseert de speeltuin zoals altijd een feestavond voor de jeugd. Daarnaast is er buiten bij De Welkomst een groot terras waar we vanaf 17:00 een vrijmibo en BBQ organiseren om de kermis al op vrijdagavond af te trappen. De ‘Chill in’ organiseert een avond voor de oudere jeugd en sluiten ook aan bij de BBQ om daarna nog leuke spellen te doen.

Zaterdag 10 september: beachvolleybal, geef je op!
Op zaterdag 10 september geen kermisgames of prutrace, nee we gaan dit jaar beachvolleyballen op de Onderdijkse Zeedijk waar een heus Onderdijks strand zal verrijzen met meerdere velden voorzien van een dikke laag zand. We starten rond 11:00 en de finales worden gespeeld tegen 16:00. Voor opgave voor het beachvolleybal graag je team van minimaal 4 personen opgeven met je teamnaam door te mailen naar
kermiscomiteonderdijk@gmail.com. Daarnaast belooft dit jaar de zaterdagavond ook een groot feest te worden want er zijn verschillende dj’s en zangers geboekt dus neem wel je schone kleding en douchespullen mee.

Zondag 11 september: jeu de boules en kinderactiviteiten
Op zondag 11 september doen we het iets rustiger aan. Op hetzelfde hoofdveld op de Zeedijk kan er dan vanaf 10:30 jeu de boules gespeeld worden door jong en oud en is er voor de deelnemers koffie en gebak. Dus kom achter de geraniums vandaan en speel een potje mee J! De rest van de dag is er rond café De Welkomst genoeg muzikaal entertainment dus zorg dat je erbij bent. Vanaf 13:00, dus een uur voordat de kermis open gaat, starten we daarnaast met allerlei kinderactiviteiten. Er is een springkussen, kamelenrace, je kan geschminkt worden, je haalt een mooie ballon en ten slotte hebben we ook nog een klein cadeautje voor alle kinderen in Onderdijk. De muzikale invulling van die dag wordt nog bekend gemaakt door de nieuwe kroegeigenaar en is te volgen via Facebook en Instagram.

Maandag 12 september: Thema: IK HOU VAN HOLLAND, eerste deuntje en The Masked Singer
Kom verkleed passend bij het thema en maak kans op een mooie prijs. Maandag is er eerste deun met biefstuk en brood, maar voor het kermiscomité staat de maandag vooral in het teken van ‘The Masked Singer Onderdijk’. We hebben verschillende bekende en minder bekende (oud) Onderdijkers bereid gevonden om zich te verhullen in een pak die ze onherkenbaar maakt. Raad jij wie er in zit? Aan de hand van verschillende rondes waarin de deelnemers vragen beantwoorden, zingen of playbacken en een voorwerp tentoon zullen stellen gaat de jury op zoek naar het antwoord, wie is The Masked Singer Onderdijk 2022.

Dinsdag 13 september: laatste deuntje
Op de dinsdag kan er nog een laatste drankje genuttigd worden in De Welkomst door de echte diehards om kermis 2022 goed af te sluiten.

Tot dan!

Vorig artikel“De kermis weer terug op het dorp!”
Volgend artikel“Wat er ook gebeurt, wij komen toch wel!”