De komende maanden wordt er naast de High Wine/High Beer weer veel georganiseerd in ’t Fortuin.

29-01: Winterstoppop!
29 januari is het alweer tijd voor de 14e editie van het meest gevarieerde muziekfestival van de regio. Met dit jaar een nieuwe opzet en zoals elk jaar de welbekende Wervershoofse gezelligheid! Van 14.30 tot 00.30 uur is er non stop muziek van lokale muzikale talenten! 19 bands uit de regio, verspreid over twee zalen. Entree € 7,- aan de deur. LINE UP: 2nd Door Left, 7 Dead Poets, Alice, Blue Flame, Brotherson, Bullshit Rhythm, Daan en Laura, Dou, Grend Ünd Von Velsen en de Nozem, FilthyMcNasty, The Fruitmachine, Joe’s Massa, Kratje Bier, Maple Leaf, Mister Jeff, Moers, The Petoempers, Sugar Rays, The Titanium White, Wishful Drinking. Het thema is dit jaar ‘Seattle’. Denk aan Nirvana en Pearl Jam, maar ook Jimi Hendrix was afkomstig uit deze stad. Of een metal band als Alice in Chains. Kortom, genoeg keuze voor de winterstoppop musici om een leuk nummer te coveren. De organisatie van dit jaarlijkse evenement is in handen van SMEW. Meer info zie www.smew.nl.

05-02: Olympia Duo met de Jumping Jewels!
Met het Olympia Duo is er weer een mooie zondagmiddag gepland in ’t Fortuin om een gezellig stukje muziek te maken. Dit keer samen met niemand minder dan de “JUMPING JEWELS REVIVAL BAND’’ met de legendarische sologitarist Hans van Eijk. De band die al in 1960 met vele hits kwam als Irish washerwoman, Dakota, Africa en Weels met zanger Johnny Lion en later Rob de Nijs trokken zij ’n groot deel van de wereld rond. Samen hebben we ’n leuk programma opgezet op zondagmiddag 5 februari 2017 van 15.00 tot 20.00 uur waarin de Jumping Jewels twee keer een optreden geven van 45 min. De zaal wordt gezellig informeel ingericht en er kan desgewenst van alles worden besteld. Eventueel is er ook een heerlijk dagmenu te bestellen zodat je voldaan thuis kan komen na een dag van heerlijke herkenbare muziek. De entree is € 7,- p.p. aan de deur. We hopen jullie natuurlijk allemaal te mogen verwelkomen en er een onvergetelijk muzikaal feest van te maken!

10-02: Pub Quiz georganiseerd door Quiz Events QBWUA!
Ieder jaar weer een groot succes dus ook dit jaar wordt de Pub Quiz weer georganiseerd, die geschikt is voor jong en oud, kenner en leek. Aan de hand van videobeelden worden vragen gesteld over uiteenlopende onderwerpen: geschiedenis, film, muziek, tv, kunst, wetenschap, showbizz, sport, noem maar op….alles kan voorbij komen. Het draait allemaal om parate kennis en een gezellige avond. Je kunt je inschrijven met een team van maximaal 4 personen. Deelname kost € 12,50 per team. Voor de winnaars is er naast de eeuwige roem ook nog een leuke prijs. De quiz begint om 20.30 uur, vanaf 20.00 uur is de zaal open. Vorig jaar was de quiz uitverkocht. Voorkom teleurstellingen, stel je team samen en meld je vast aan via www.quizevents.nl!

19-02: Het Volksorkest op stoom!
Op zondag 19 februari kunt u in café ‘t Fortuin weer genieten op de traditionele buffet/cabaret avond. Dit jaar heeft ‘t Fortuin het Volksorkest weten te strikken. Al 35 jaar beroemd en berucht in West-Friesland. Het orkest, de bakermat van het West-Fries muziektheater, zal de avond vullen met uiteraard eigen werk van toen en van nu, sterke verhalen, onvervalste West-Friese humor en een heuse quiz waarbij de gasten hun kennis van onze streektaal kunnen testen. Het wordt een avond van luisteren, lachen, meezingen en ontdekken wat je allemaal nog weet van oos mooie taaltje. Lekker genieten en ook een beetje meedoen. ‘t Fortuin biedt een prachtige omgeving om daarbij ook nog langs een heerlijk buffet te gaan geheel in stijl van onze mooie streek. Theater op oigen durp onder het genot van een glaasje en een ouwerwis bordje eten en met poin in de buk van ’t lachen weer op huis an. Met het Volksorkest op stoom komen we de winter wel deur! Prijs: € 48,50 p.p. Kaarten verkrijgbaar bij ‘t Fortuin. Inclusief consumpties, West-Fries winterbuffet (voor-, hoofd-, nagerecht) en cabaret voorstelling met Het Volksorkest op stoom! Een skoftig mooie muziek- en cabaret eivend!!

Voor meer informatie zie: www.t-fortuin.nl. Graag tot ziens! Team ‘t Fortuin