Wervershoof – Op vrijdag 24 juni organiseerde Kinderopvang Berend Botje een geslaagd ‘peuterspeel-uitje’ naar Speeltuin Neshof voor alle kinderen van de peuterspeelgroepen in Andijk, Wervershoof en Onderdijk.

“Het was voor het eerst dat we dit hebben gedaan en wat was het een geslaagd feestje! Het was nog wel even spannend of het weer geen roet in het eten zou gooien, gelukkig was het uiteindelijk heerlijk weer!” aldus Isabelle Duineveld, leidinggevende van de Berend Botje locaties in Andijk, Wervershoof en Onderdijk. “Alle peuters uit de buurt waren uitgenodigd om te komen spelen, ze konden zich laten schminken en kregen een lekker ijsje toe!”

Over de peuterspeelgroep bij Berend Botje
Berend Botje biedt in Andijk, Onderdijk en Wervershoof op maar liefst vier locaties een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal). Kinderen die naar de peuterspeelgroep gaan maken gemakkelijker de overstap naar de basisschool. Op de peuterspeelgroep doen kinderen veel nieuwe vaardigheden op. Door te spelen, zingen, luisteren en knutselen leren ze contact te maken met andere kinderen, samenwerken en samen te delen.

Vrijblijvend meespelen: donderdag 30 juni
Heb jij een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Op donderdag 30 juni organiseert Berend Botje een gratis, vrijblijvende meespeelochtend bij Peuterspeelgroep Andijk (Flamingolaan 35) en bij Peuterspeelgroep Pippeloentje (Dorpsstraat 177b, Wervershoof). Tijdens deze ochtend kunnen jij en je kind zelf ervaren hoe het er aan toe gaat op de peuterspeelgroep. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kun je terecht op berendbotje.nl of bellen naar 088-2337180.

Vorig artikelFietstocht Zwaagdijk
Volgend artikelBeachveld op de Westrand officieel geopend