Vrijdagavond 1 maart was dan na een paar weken hard werken de opening van de nieuwe zaak van de Familie Knijn. 2 winkels zijn samengevoegd en het resultaat mag er zijn.

Afgelopen week hebben vele mensen de nieuwe winkel al bezocht. “Ongelofelijk wat een positieve reacties de hele week van al onze klanten” aldus Tanja.
Tanja, de schoondochter van Hans en Lies Knijn zal de nieuwe winkel gaan runnen. Samen met Astrid, Deborah, Laura en Richard, is het nieuwe team compleet.

Allemaal bekende gezichten. Deborah heeft 6 jaar bij de Vivant gewerkt en Astrid heeft vroeger ook al voor de familie Knijn gewerkt.
De hele week door gingen er veel inktcartridges, boeken, wenskaarten en tijdschriften over de toonbank. Het wachten is nog op de Staatsloterij en de toto en lotto.
We verwachten dit in de derde week van maart te kunnen gaan verkopen.
Ook een gemis is het OV oplaadpunt. “We zijn er 2 maanden mee bezig geweest omdat er onduidelijkheid was of deze misschien elders zou komen.”
Vorige week bleek dat hij bij ons geplaatst kan worden. Echter de kosten om het oplaadpunt in de winkel te plaatsen kost ons als winkelier € 184,- per maand. Tegen een hele kleine vergoeding.

“prima bij ons in de winkel, we hoeven er niets aan te verdienen, maar ik ga er niet voor betalen” aldus Hans Knijn. We hebben dit onderwerp inmiddels ook bij de gemeente Medemblik neergelegd. Mocht het apparaat alsnog komen in de winkel dat leest u dat in de Binding. We hopen komende weken nog vele nieuwe klanten te mogen begroeten.
Nog even een tip; naast ons bestaande assortiment boeken, kunnen we alle boeken bestellen en snel leveren. Wij worden 2 keer per week bevoorraad.
Alle klanten bedankt voor deze mooie start. Graag tot ziens in onze mooie nieuwe winkel.
Alle medewerkers van Knijn inkt, boeken en meer.