Op zondag 5 februari wordt in de Schoof het ‘Open Libre Biljarttoernooi’ gehouden. Bij dit toernooi is iedere biljarter welkom. Er wordt gespeeld aan de hand van het eigen moyenne.

Wij hopen dat onze entourage, goede biljarts en gezonde toernooispanning bijdragen aan een dag waarbij iedere biljarter boven zichzelf uitstijgt! Aan de hand van de inschrijvingen worden er gelijkwaardige poules gemaakt. Uit deze poules zullen winnaars naar voren komen die zichzelf naar de finale kunnen spelen! Uiteraard zijn er mooie prijzen voor de besten van deze dag!

Bij de inschrijving ontvangen wij graag uw naam, telefoonnummer, emailadres en moyenne Het inschrijfgeld dient vooraf betaald te worden. De dag start om 10.30 uur en wij verwachten rond 17.00 uur klaar te zijn met de finales. Daarna kan er uiteraard nog rustig nagepraat worden. Bij de inschrijving á €15,- zitten soep en een lunch inbegrepen. Wij streven ernaar om zowel voor de deelnemers als de kijkers een leuke attractieve dag te organiseren. Het spel is belangrijk, maar de gezelligheid moet er ook zijn. Hierom houdt de wedstrijdleiding aanpassing in moyenne voor mogelijk, alsmede het verplichten van een extra handicap bij bijzonder hoge moyennes . Inschrijven kan via www.deschoof.nl. Bij bijzonderheden graag uw moyenne en telefoonnummer vermelden.

Vorig artikelKindermusicalgroep Creatiekracht van start in de Schoof
Volgend artikelVerhalenkring van Mee& de Wering- WonenPlus