Het is alweer een tijdje geleden dat u de mogelijk had om via een QR code een bedrag  over te maken voor het steunen van onze EHBO vereniging. Na het sluiten van de actie en nadat we de bedragen opgeteld hebben die zijn gedoneerd kunnen we melden dat dit het mooie bedrag heeft opgeleverd van €733,00.

We zijn hier ontzettend blij mee mede omdat dit voor ons geheel nieuw was om via een folder met de QR code u te benaderen voor een donatie.

Tevens kon een ieder zich via deze flyer zich ook opgeven voor de nieuwe cursus die medio dit jaar plaats gaat vinden, dit hangt natuurlijk even af hoe of de coronamaatregelen gaan worden in de aankomende periode.

Er zijn al een aantal mensen die hun interesse getoond hebben door hun eigen aan te melden hiervoor.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om u bij deze mensen aan te sluiten om samen met hen de cursus te volgen om zo uw medemens te helpen bij wat voor ongevalletje ook.

Mocht u om wat voor reden dan ook de flyer kwijtgeraakt zijn en wilt u toch doneren dan zijn uw giften van harte welkom op NL54RABO03689921123 t.n.v. EHBO AFD. Wervershoof bij voorbaat ontzettend bedankt hiervoor.

Voor opgave voor de cursus kunt u zich telefonisch melden bij J Laan 582487 of een mail naar jmlaan55@gmail.com

Ook voor meer info kunt u terecht op onze website www.ehbo-wervershoof.nl waar u ook een contact formulier kunt invullen voor een cursus en waar uiteraard veel te vinden is over onze vereniging.

Bij deze bedankt voor uw donatie van de afgelopen collecte en alvast bedankt voor uw opgave voor de cursus.