Op zondag 10 mei is het moederdag. Mama mag lekker uitslapen. Ondertussen wachten de vaders en kinderen op Taxi Kaijer die een heerlijk ontbijtje mét cadeau van parfumerie Pour Vous Francaise komt brengen. Wat zal ze verrast zijn!

Het taxibedrijf uit Wervershoof en de parfumerie uit Bovenkarspel zetten samen een mooie moederdagactie op. Wanneer je een parfum of ander mooi cadeau bij Pour Vous komt vanag € 40,– dan krijg je er voor slechts € 4,75 per persoon een heerlijk ontbijtje bij.

Eigenaars René Veerdig en Monique Bijl stellen met hun team zelf de ontbijtjes samen. “Wat is het leuk om de mama’s en/of oma’s op deze manier extra te verwennen. Juist in deze tijd is een beetje extra aandacht voor elkaar heel belangrijk. Taxi Kaijer zal de ontbijtjes met het mooie ingepakte cadeau bezorgen op zondag 10 mei tussen 9.30 en 11.00 uur. Smullen en uitpakken maar!”

Je kunt de favoriete geur van mama of een ander cadeau en het ontbijt bestellen bij Pour Vous aan De Middend 176-180 in Streekhof of telefonisch: 0228-511538. Betalen kan via een Tikkie.

Bezorging in Enkhuizen, Bovenkarspel. Grootebroek, Lutjebroek, Hoogkarspel, Westwoud, Venhuizen, Hem, Wervershoof en Andijk.