Ben je trots op de veerkracht van voetbalvereniging V.V.W.? Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2021! Voetbalvereniging V.V.W. maakt kans om winnaar te worden van gemeente Medemblik, de provincie of van heel Nederland.

De landelijke winnaar wint naast de titel een masterclass, een professionele promovideo van de club en krijgt het podium in lokale, regionale en landelijke media om de veerkracht van de club in de schijnwerpers te zetten. Lees op de Facebookpagina van V.V.W.  alles over hoe de verkiezing werkt en nomineer meteen V.V.W.

Erben en Typhoon ambassadeurs van de verkiezing

Erben Wennemars en Typhoon dragen als ambassadeurs de sport- en cultuurwereld en de verkiezing Club van het Jaar een warm hart toe. Zij weten als geen ander hoe belangrijk een vereniging kan zijn om plezier in je sport of culturele activiteit te hebben. Dat dit de basis kan vormen voor levenslang plezier en wie weet voor een succesvolle carrière in sport of cultuur. Bekijk de oproep van Erben en Typhoon om jouw club te nomineren.

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.