In 2023 is het mogelijk om met het lidmaatschap van KBO Noord-Holland de collectieve zorgverzekering van Univé, speciaal voor de aangesloten KBO leden, af te sluiten. Leden van de KBO Noord-Holland en de bij de KBO Noord-Holland aangesloten verenigingen krijgen naast extra vergoedingen voor o.a. mantelzorg en fysiotherapie ook 10 % korting op de aanvullende verzekeringen.

Zo profiteert u nóg meer van uw KBO-NH lidmaatschap. Daarnaast ontvangt u een vergoeding van uw lidmaatschap van uw KBO vereniging. Bij Univé heeft u de keuze uit 3 aanvullende pakketten met extra zorg voor ouderen. Vanaf 13 november 2022 kunt u overstappen naar Univé zorgverzekering. U bent van harte welkom op een van de 11 Univé kantoren in Noord-Holland. Bent u al verzekerd bij Univé met uw zorgverzekering? Ook dan kunt u gebruik maken van het aanbod via KBO Noord Holland. Informeert u na 13 november naar de mogelijkheden via telefoonnummer 072-5024550.

Vanaf 1 januari 2023 kunt u ook deelnemen aan de collectieve schadeverzekering. De KBO leden krijgen 5 % korting, bovenop de pakketkorting van Univé. Meer informatie vindt u op de website van KBO NH (www.kbonoordholland.nl) of u kunt vanaf 1 januari 2023 contact opnemen met Univé klantenservice: 0592 349 340. Zie ook onze website: www.SWOZ.nl.

Musical “De Jantjes” in Abbekerk: afgelopen zaterdag en zondag werd door de musicalvereniging het prachtige, nostalgische stuk van Herman Bouber met liedjes van o.a. Louis Davids ten gehore gebracht. De Zonnebloem had de kaartjes en het vervoer geregeld. Het was fantastisch!

Kerstshoppen:
dinsdag 22 november naar de kerstmarkt van “de Boet”, eerst een kleine lunch. Bijdrage €10,00. Vervoer wordt geregeld. Aanmelden bij Tilly Stammes (0228-581307), Ellie van der Thiel (0228-582271), Margreet Vroegop (06-40793240).

Soos Wervershoof:
30 mensen hebben weer van de gezellige BINGO-middag genoten. De prijsjes vielen in de smaak. (Voorgesteld is of iedereen met de Kerstbingo van 22 december een prijsje mee wil nemen. De soosorganisatie zorgt voor de rest van de prijsjes.) Donderdag 3 november gaan we Klaverjassen voor de Competitie, donderdag 10 november is het Prijsklaverjassen. Tot ziens!

Vorig artikelEinde molenseizoen ten einde
Volgend artikelCursus striptekenen in de Schoof