De Kindervakantiespelen doet mee aan Rabo Clubsupport!

Ons meehelpen is nog nooit zo makkelijk geweest! Dit jaar doet De Schoof mee met Rabo Clubsupport. Deze keer sparen wij voor ons Jeugd- en Jongerenwerk. Het prachtige evenement van De Kindervakantiespelen, De Sub, Diskids en meer losse jeugdactiviteiten willen wij altijd zo goed en goedkoop mogelijk aanbieden om het voor iedereen toegankelijk te maken. Door op ons te stemmen kun jij meehelpen! Kunnen wij rekenen op jouw stem? Dat zou voor ons geweldig zijn! Stemmen kan vanaf 5 september in je Rabo app!

Deze week en volgende week start ons reguliere programma weer op. De linedance, sjoelclub, koersbal, fanfare, KBO en de soos en wat al niet meer zijn weer actief in De Schoof. De koffieochtend komt er weer aan en zo stroomt de agenda, net als De Schoof zelf weer heerlijk vol! Erg gezellig!
Zit jij soms thuis en wil je ook wel eens langs komen bij een van deze activiteiten, of zou je iets willen betekenen in de uitvoering ervan? Kom dan gerust eens langs of bel ons op! Vinden wij hartstikke leuk.

Vorig artikelBurgemeester Streng legt werkzaamheden voor langere tijd neer
Volgend artikelClubkampioenschap en Kermistoernooi Westrandboulers