In deze rare tijden waarin het COVID-19 virus, oftewel het Corona virus ons in de greep houdt, even een woord van jullie kermiscomité.

We hopen namelijk van harte dat het allemaal goed met jullie gaat en dat we met z’n allen van 5 tot en met 8 september in goede gezondheid, alsnog Keuter kermis kunnen vieren!

We zijn wel genoodzaakt om het programma, wat jullie van ons gewend zijn, iets aan te passen. Vanwege de onzekerheid of evenementen door kunnen gaan, zullen wij de prutrace bijvoorbeeld niet door laten gaan omdat dit evenement ver van tevoren al veel voorbereiding en investering van ons vraagt. Maar natuurlijk denken we na over andere leuke festiviteiten. De Kermisgames op zondag gaan vooralsnog wel door waar we de derde editie van gaan vieren dus geef je nu op!

Graag steken we jullie ook een hart onder de riem. Vanuit het kermiscomité stellen we 3 verrassingsboxen beschikbaar t.w.v. €50,- met lokale producten voor diegenen die wel een opsteker kunnen gebruiken. Dus ben of ken je iemand die dit hard verdient, laat het ons weten.

Voor zowel de verrassingsbox als opgave voor de Kermisgames kun je mailen naar: kermiscomiteonderdijk@gmail.com

Op dit emailadres zijn we overigens ook te bereiken voor al je vragen, suggesties en leuke ideeën om de kermis tot een succes te maken.

Groet,
Het Kermiscomité
#blijfthuis #staysafe

Vorig artikelOnze dorpen in Coronacrisis, week 6
Volgend artikelWervershoofse Kim Laske doneert nieuwe tablet aan de bewoners van Leekerweide