‘Doene jullie nag welders wat?’ Dat wordt wel eens gevraagd langs de weg of tijdens een borrel. Jazeker! Kees en Koos worden nog af en toe gevraagd voor een optreden voor een club of vereniging, meest buiten Wervershoof.’ We komme nag op plekke, weer wai nag nooit weest benne.’ En nog steeds tot groot vermaak.

Nu blijkt het dat het KaaBee-cabaret al 25 jaar bestaat, want we zijn begonnen in 1993 met een show tijdens de opening van het  toen nieuwe huize St. Jozef. Na onze laatste show ‘Beebieboemers”in 2013, willen wij, Kees en Koos, dit 25-jarig jubileum vieren. En wel op 1, 2 en 3 februari 2019 in de Schoof in Wervershoof, met de uitvoering: Hoogtepunten uit 25 jaar Kaabeecabaret. Kees en Koos worden bijgestaan door de muzikanten Sjaak, Harm en Jelle Steltenpool en zangeres Dorien Neefjes.

Heel veel mooie liedjes worden gepresenteerd en uiteraard enkele unieke sketches uit het repertoire van Kaabee. De kaartverkoop zal plaats vinden half december en u hoort nog van ons wanneer en waar. Wij als Kaabee gaan ons voorbereiden en u kunt alvast de agenda pakken en uw vrienden of familie uitnodigen om een avond Kaabee mee te maken.

Want we willen er weer een mooi feest van maken. Graag tot ziens, Kaabeecabaret.