Even voorstellen..
Mijn naam is Joyce Langedijk en ik woon sinds 2004 in Wervershoof. Ik ben moeder van Maud (13jr) en Nova (11jr)Glim en sinds een jaar lid van de Dorpsraad.

In het dagelijks leven werk ik als beleidsmedewerker Inhoud & Innovatie in een maatschappelijke opvang organisatie, heb ik een eigen trainingsbureau en ben ik auteur van het Praktijkboek Herstelondersteunende zorg. Naast de Dorpsraad zet ik mij ook in voor het 4 mei comité van Wervershoof. Ik geloof in de (veer)kracht van mensen en ben behoorlijk idealistisch ingesteld. Wervershoof is in mijn ideale wereld een dorp dat iedereen omarmt, ieders eigenheid accepteert en een inclusieve samenleving biedt. Daarnaast is het een plek waar jong en oud zich veilig moet voelen en waar men zich naar beste kunnen kan ontwikkelen. Hiervoor zijn plekken nodig waar mensen samen kunnen komen om activiteiten te ondernemen, te sporten, met elkaar te eten en te ontspannen. Goede scholen, zorgaanbod op maat en goed openbaar vervoer horen vanzelfsprekend te zijn. Gelukkig biedt ons mooie dorp al heel veel en kunnen wij trots zijn op ons dorp! Voor mij is de Dorpsraad een klankbord naar o.a. gemeenten, waarin wij de ideeën, meningen en wensen van het dorp vertegenwoordigen. Heeft u een vraag, mening of idee? Spreek mij of een van de andere leden aan of mail op info@dorpsraadwervershoof.nl

Ander nieuws; enige tijd geleden hebben wij op onze Facebookpagina een item over de verkeerssnelheid in onze kern geplaatst. Daarop kwamen enorm veel reacties, men maakt zich, net als de Dorpsraad, zorgen over de snelheid waarmee gereden wordt in onze kern. Wij hebben hierover een gesprek gehad met onze wijkagent Matthijs Leguijt. Hij heeft toegezegd dat er binnen onze kern snelheidsmetingen zullen plaatsvinden! Wij zijn hier blij mee en hopen dat eenieder zich bewust is van de snelheid waarmee hij door onze kern rijdt. Wij zullen hier zeker weer op terugkomen!