Bewust worden van de waarde van inspanning en ontspanning? Doe mee met Vinyasa Yoga! Deze nieuwe groepsles wordt wekelijks aangeboden op de vrijdagavond van 19.30 – 20.30 uur. Doe mee en ga ontspannen het weekend in!

Vinyasa Yoga is een dynamische les waarin je adem en beweging samen gaan. Het is een versterkende en ontspannende vorm van yoga. De houdingen uit de hatha yoga volgen elkaar op in een flow met veel aandacht voor de adem. In deze les worden intensieve houdingen afgewisseld met ontspanning. Hierdoor word je je meer bewust van de waarde van ontspanning en inspanning. In de les wordt pranayama beoefend. Dit zijn ademoefeningen maar met een groter effect dan alleen het in- en uitademen. In de yoga is de adem verbonden met het stromen van levensenergie (prana). Door pranayama te beoefenen voel je je meer in balans.

Ben je nieuw in de yoga? Dan is deze les ook voor jou. Alle houdingen worden uitgebreid uitgelegd en alternatieven aangeboden voor het voorkomen van blessures.

Groepslessenaanbod
Zou je graag op een andere dag- en tijdstip een groepsles willen volgen? Het volledige groepslessenrooster is op onze website te vinden: https://www.dedars.nl/sport/lesrooster.

Verbrand veel calorieën tijdens de intensieve groepsles spinning. Of kies voor een high intensity workout en doe mee met de groepsles Gladiator.

Ook bieden we small group training aan rondom de UX Cross. Tijdens deze small grouptraining wordt er functioneel getraind: training die er op gericht is jou zo goed mogelijk te laten functioneren in het dagelijkse leven. Iedere maand bedenkt de fitnesscoach weer nieuwe oefeningen, variatie genoeg!

Nieuw: Fitpoints
Een loyaliteitsprogramma, dat is wat we onze trouwe leden willen bieden. Dit hebben we opgezet in de vorm van Fitpoints. Met deze Fitpoints kun je jouw eigen cadeau kiezen in de webshop die je kunt vinden in de MyLogiFit App. Des te vaker je komt sporten des te meer punten je verdient. De cadeaus variëren van een maand gratis sporten tot een hotelovernachting in een Superior Kamer van Hotel Van Der Valk!

Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende proefles.

In De Dars kan het.

www.dedars.nl
Adres: Europasingel 114,
1693 GV Wervershoof
Facebook:
SportenWellnesscenterDeDars
Instagram: @dedarswervershoof