“Oh, wat fijn dat jullie lekker dichtbij op het dorp zitten”. Deze woorden hebben we de afgelopen jaren vaak voorbij horen komen door vele klanten.

Steeds vaker wordt ons kleine computer bedrijfje, verstopt op de Handelsweg in Wervershoof gevonden en benaderd. Martijn en zijn vrouw Kristie hebben Go2Tech 3 jaar geleden opgericht. Martijn: “We vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten en net een stapje extra te doen. Zo betrekken we onze klanten bij het hele proces. Als het ‘probleem’ gevonden is kijken we samen naar de mogelijke oplossingen en wat in het budget van de klant past, wij leveren maatwerk”. Alle hardware en software termen kunnen erg ingewikkeld zijn. Martijn doet dan ook zijn best om het verhaal kort en krachtig te houden. Geen moeilijke vakjargon, maar duidelijke en rustige uitleg van de situatie. De reparatie is in de meeste gevallen dezelfde dag al klaar, tenzij er onderdelen besteld moeten worden natuurlijk. Kunnen we het probleem niet oplossen, dan betaalt de klant niks, No Cure, No Pay!

Go2Tech is een veelzijdig bedrijf. We werken zowel voor particulieren als bedrijven. Zo houden we ons o.a. bezig met WiFi optimalisatie, aanleg en onderhoud van (bedrijfs)netwerken en het systeembeheer, virusverwijdering, Windows updates, back-up, webhosting, advies op maat en hebben we daarnaast ook nog een kleine webshop vol met elektronica componenten. Martijn: “We gebruiken allemaal steeds meer digitale apparatuur, maar we zijn te weinig bewust van de risico’s. De laatste tijd zijn daar veel voorbeelden van in het nieuws geweest zoals hackers of virussen die veel schade aan een netwerk kunnen aanrichten. We vinden het dan ook zeer belangrijk om een goede beveiliging te creëren, deze up-to-date te houden en een goede back-up te regelen.”

Omdat het bedrijf aan huis zit, zijn we erg flexibel. Zo zijn we ook in de avonden en weekenden beschikbaar. We werken met ‘open op afspraak’ omdat Martijn ook vaak op pad is voor Go2Tech. Een belletje, mailtje of een whatsappje is dan al voldoende, zodat u niet voor niks langs komt. De technische kant hoort bij Martijn, maar reparaties aannemen of afspraken inplannen kan ook bij Kristie. Zij doet ook het stukje logo- en websitedesign binnen het bedrijf.

Ondanks dat Go2Tech pas 3 jaar bestaat, heeft Martijn al bijna 20 jaar ervaring op ICT gebied. Geen enkele vraag of reparatie is ons dan ook te gek. Wij zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is, daar doen we het voor. Alle verdere informatie is te vinden op onze website www.Go2Tech.nl. We hopen u snel van dienst te mogen zijn!