Snoeicursus!
Komend voorjaar start er weer een “snoeicursus voor beginners!”

Deze cursus staat onder leiding van Kees Schouten. U leert bij deze cursus de belangrijkste vaardigheden voor het snoeien van heesters, rozen, klimplanten en bomen in de eigen tuin. Zodat alles in de zomer er weer prachtig en gezond bij staat!

De cursus bestaat uit totaal 4 lessen. Hiervan zijn er 2 theorielessen die gegeven worden in De Schoof  en zijn 2 praktijklessen in de tuinen van de cursisten plaatsvinden. Er wordt gewerkt in kleine groepen waardoor alle ruimte is om alle vragen te beantwoorden.

Data: Theorie: maandag 4 en 11 maart 2019. Prakijk: zaterdag 9 en 16 maart 2019. Bij slecht weer wordt de cursus één week later gehouden. Dit gaat uiteraard in overleg. Informatie en opgeven kan via www.deschoof.net

En dan nog ander nieuws!
De welbekende gele consumptiemunten van de Schoof gaan binnenkort vervangen worden voor een andere soort! Mocht u nu thuis van die prachtige munten hebben liggen… Geen zorgen want ze zijn nog een tijdje geldig. Tot aan de zomer kunnen de munten nog gebruikt worden voor een heerlijke consumptie.