Waar veel kerken in de afgelopen tijd hun deuren hebben moeten sluiten gaat ons zomerseizoen weer van start en hopen we weer veel mensen te mogen ontmoeten. 

Juni, juli en augustus staan voor de Commissie Toeristenkerk Onderdijk weer in het teken van de Toeristenkerk diensten.Ook mensen die geen vakantie vieren, maar toch bij ons het “vakantiegevoel” en een stukje bezinning willen vinden, mogen wij iedere week begroeten. De diensten bestaan uit korte, vrolijke diensten, gericht op mensen die vakantie vieren. Er is altijd muzikale begeleiding van koren, solisten of muzikanten. Een kleine impressie: Op zondag14 juli is er een openluchtdienst  p Camping De Groote Vliet waarbij Geert Balder de voorganger is en Glory Singers komt zingen. Op zondag 25 augustus is er een Westfriese dienst waarin Ina Broekhuizen voorgaat. Voor  meer  informatie verwijs ik u naar de website 

www.toeristenkerkonderdijk.nl 

Vanaf zondag 2  juni bent u elke zondag weer van harte welkom. Ons adres is Dorpshuis “De Onderdijk” Sportlaan 10  Onderdijk. Aanvang is 10.30 uur, en natuurlijk is er na afloop koffie, thee en voor de kinderen limonade. Wij hopen er samen met u een fantastisch seizoen van te maken en kijken uit naar uw komst.

Commissie Toeristenkerk Onderdijk

Annette Hooiveld, secretaris

Vorig artikelGratis zwemmen na inschrijving Kids of Iron
Volgend artikelColumn Henk Prins: ‘En dan nu als de wiedeweerga aan de slag met ‘De Tegel’