Heb jij ook te lang stilgezeten tijdens corona? Dan is dit het moment om weer iets te gaan doen op sportief gebied. Kom zondag 13 september naar onze open dag! Dit is dé kans om een kijkje te nemen in onze fitnessclub, vragen te stellen en te ontdekken of onze club bij jou past!

Wanneer jij je inschrijft tijdens de open dag op 13 september profiteer je van onze open dag actie! Je betaalt dan namelijk geen inschrijfgeld à € 25,- en ontvangt € 10,- shoptegoed om te besteden in onze ledenwebshop.

Nieuw in de Dars: Functioneel buitenrek
Sinds kort beschikken wij over een functioneel buitenrek. Zo kun je vele sportoefeningen doen in de buitenlucht! Dit rek is vergelijkbaar met het UX Crossrek binnen in de fitnessruimte. Aan/onder/rondom/naast deze kooiconstructie kun je een enorme variatie aan oefeningen doen! Jouw totale lichaam zal profiteren: word sterker door het optrekken aan het rek, word strakker door buik- en rugspieroefeningen en word fitter door slaan tegen de boksbal. Gebruik het rek voor een functionele training die er op gericht is jou zo goed mogelijk te laten functioneren in het dagelijkse leven. Het eigen lichaamsgewicht en losse gewichten worden als weerstand gebruikt. En ondanks dat het nu misschien klinkt alsof je een gevorderde sporter moet zijn om er gebruik van te maken, is dit zeker niet zo! Er zijn oefeningen mogelijk op elk niveau en juist dát maakt trainen op de UX Cross zo leuk. Benieuwd naar het buitenrek? Kom dan naar onze open dag!

Sporten tijdens corona
In onze fitnessclub nemen wij verschillende maatregelen om de veiligheid van onze leden en collega’s te kunnen waarborgen en te kunnen voldoen aan de richtlijnen van de 1,5 meter-samenleving. Zo hebben we looproutes gemaakt en vragen we je bij binnenkomst om jouw handen te desinfecteren. Er is voldoende ruimte tussen de fitnessapparatuur en door de gehele ruimte vind je desinfectiedoekjes om de fitnessapparatuur na gebruik schoon te maken. Toiletten, kleedkamers en apparatuur worden door ons ook regelmatig schoongemaakt. Reserveren voor de fitness is niet verplicht; jouw bandje of pasje scannen bij het poortje is voldoende! Voor de groepslessen dien je wel een plekje te reserveren. In verband met de noodzakelijke afstand zijn er minder plekken in onze groepslessen beschikbaar. In onze club hebben wij een goed luchtventilatiesysteem. Deze blaast verse lucht van buiten de ruimte in en voert de lucht weer naar buiten af.

Onze succesformule
We gaan altijd van start met een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Abonnementen voor 3 maanden
Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen wel iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Ook kun je kosteloos jouw abonnement tijdelijk stopzetten.

Open dag actie
Tijdens onze open dag kun je profiteren van een leuke actie! Wanneer jij je op zondag 13 september tussen 10.00 – 16.00 uur inschrijft als nieuw lid hoef je geen inschrijfgeld te betalen t.w.v. € 25,-. Daarnaast ontvang je bij jouw inschrijving € 10,- shoptegoed om te besteden in onze ledenwebshop! Om te profiteren van deze open dag actie kun je ook de hele dag via de website inschrijven.

Wil je meer weten over ons? Volg ons dan via Instagram en Facebook.

In De Dars kan het.
Adres: Europasingel 114, Wervershoof
Telefoonnummer: 0228 – 58 3500
E-mail: info@dedars.nl