Per 1 mei j.l. is Jaap Bakker (57) een nieuw gezicht bij Mastermate Zwaagdijk. Jaap is getrouwd met Mariam, ze hebben 2 kinderen en wonen in Hoorn. Jaap is geen onbekende in de wereld van de technische groothandel.

Hiervoor werkte hij 18 jaar bij een technische groothandel in Purmerend. ‘Ik heb daar een mooie tijd gehad, met fijne collega’s en leuke klanten, maar op een bepaald moment werd het mij te groot. Ik voelde dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, het liefst in een kleiner team’.

Kop koffie
‘Vanuit de branche kende ik Ruud Bot, een van de eigenaren van Mastermate.’ Deze technische groothandel heeft inmiddels 37 filialen en een groot distributiecentrum. Er is veel specialisme in huis en ruimte voor persoonlijk contact met de klant.

‘Ik heb een kop koffie gedronken met Ruud en dat voelde erg goed, René Smit wilde de buitendienst in en zo ontstond er een mooie plek voor mij bij Mastermate Zwaagdijk.’

Mensenmens
Mastermate Zwaagdijk heeft een klein team dat veel aandacht heeft voor de klant. Deze klant kan bouwen op een ruim assortiment, deskundig advies en slimme oplossingen. Jaap vervolgt:  ‘Met name het persoonlijke contact trekt mij erg aan, ik ben een mensenmens. Ik wil verkopen, maar ook adviseren en meedenken. Door de vele specialisten die werkzaam zijn bij Mastermate, hebben we voor elk probleem een oplossing. Daar komt bij dat we hier in Zwaagdijk een gemoedelijke sfeer hebben, fijne collega’s en korte lijnen, daar word ik blij van.’

Mastermate
Mastermate is een technische groothandel met een zeer uitgebreid assortiment. Te weten: ijzerwaren, hang- en sluitwerk, hand- en elektrisch gereedschap, bevestigingsmiddelen, installatiemateriaal en elektra, ventilatietechniek, chemische producten, persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding.

Mastermate Zwaagdijk
Zaadmarkt 15,
1681 PD Zwaagdijk
Telefoon: 0228 561 437