“Het is nog steeds taboe om erover te praten”, vertelt Niels. “Het is van oudsher zo gewoon dat het familiebedrijf overgaat van vader op zoon. Of het nu bij je paste of niet, zo ging dat vroeger. En nog steeds gaat het vaak zo. Het levert voor veel ondernemerszonen een innerlijke strijd op die te vaak resulteert in ziekte, burn-out, ja, zelfs in de wens om niet meer te leven. Met mijn boek wil ik het taboe doorbreken en laten zien dat je het patroon kunt doorbreken. Mijn eigen levensverhaal leerde mij hoe.” Op vrijdag 14 oktober lanceert Niels zijn boek in Café Van Rooijen in Wervershoof.

Niels Deen was zelf een strijdende ondernemerszoon. Hij raakte burn-out en had zelfs de dood ervoor over. Nu deelt hij zijn verhaal om ook voor anderen de deuren naar vrijheid en harmonie te openen. Op 14 oktober lanceert ondernemerszoon Niels Deen het boek dat de 7 Sleutels onthult voor harmonie in jezelf, de familie en het bedrijf. Maak kennis met zijn net zo unieke als universele verhaal. Na de boekpresentatie start het boekenbal met live muziek.

Om ondernemerszoon te worden hoef je niets te doen. Geboren worden is voldoende. Maar vanaf daar kan de weg zwaar zijn. Ieder ondernemerskind zit in het gezin van herkomst met het familiebedrijf aan tafel. Er komen grote verwachtingen op je af. Voor sommige ondernemerszonen pakt dit goed uit, zij zitten helemaal op hun plek. Voor andere zonen betekent dit een strijd. Vaak speelt het onbewust, waardoor het verband tussen het bedrijf en de persoonlijke tegenslag niet wordt gelegd. Het is de schaduwkant van het ondernemerschap voor kinderen van ondernemers.

Het duurde een half leven voordat Niels doorhad dat hij als ondernemerszoon andere ondernemerszonen kan helpen. Het verhaal van zijn eigen leven ontvouwde zijn missie. In zijn boek neemt Niels de lezer mee op reis dwars door de persoonlijke én zakelijke ontwikkeling die hij doormaakte. Hij beschrijft hoe hij in zijn eigen web vast kwam te zitten, zichzelf bevrijdde en de Sleutels ontdekte. In het tweede deel onderbouwt hij de werking van de Sleutels, met ervaringen uit de praktijk, wetenschappelijke kennis en spirituele ontdekkingen.

Over Niels drs. ing. Niels Deen (1976) is ondernemerszoon. Geboren en getogen in Wervershoof. Zijn vader, die mede-eigenaar was van een schildersbedrijf gaf zijn liefde voor het schildersvak door aan zijn enige zoon. Schilder worden en het bedrijf van zijn vader overnemen was wat het lot voor hem in petto had. Als een ongeschreven wet. Niels volgde het pad dat ogenschijnlijk voor hem lag uitgerold. Tot hij vastliep en in 2007 burn-out raakte. Daar begon zijn weg naar heling en de oprichting van zijn bedrijf De Ondernemerszoon. Hij helpt strijdende ondernemerszonen een succesvol eigen bestaan opbouwen binnen of buiten het bedrijf van zijn familie. http://www.deondernemerszoon.nl

Uitnodiging boekpresentatie Niels Deen

Vorig artikelKoopmanspolder nieuws
Volgend artikelSeniorennieuws