De inschrijving voor de 32ste Hubo Kaagloop is geopend! Met nog een kleine 2 maanden te gaan is de organisatie is weer gestart om er een mooie sportieve dag van te maken op zondag 27 januari 2019.

Volwassenen
De Hubo Kaagloop kent voor volwassenen de afstanden van 5 en 10 KM. Het startschot luidt om 11.30 uur bij het ´t Eiland nabij sportpark De Westrand in Wervershoof. Het is een snel parcours langs de dijk en door het dorp Wervershoof.

Kinderloop
De kinderloop wordt georganiseerd is samenwerking met 7 basisscholen uit de regio. Na een gezamenlijke warming up wordt In verschillende gecombineerde groepen gestart. De kinderloop start vanaf 10:00 uur.

Inschrijving
Wie mee wil doen met de HUBO Kaagloop schrijf je dan snel in via de website. Ouders let op: ook voor deelname aan de kinderloop kan nu online. Online inschrijven voorkomt een wachtrij op de dag zelf en je kunt zelfs je nummer thuis laten sturen als je dat wilt.

De kosten voor deelname bedragen 7,- bij online inschrijven 8,50 bij dag inschrijving. Deelname aan de kinderloop kost 2,- per kind.

Online inschrijven kan via de website www.kaagloop.nl. U vindt hier ook alle overige informatie en praktische zaken zijn te vinden. Deze sportieve dag wordt georganiseerd vanuit IJs- en Skeerlerclub De Noord en vele vrijwilligers en sponsors maken het mogelijk.

Goed voornemen voor 2019 toch? Schrijf je nu in en succes met de voorbereiding!