Een ronde langs de deuren door de vele vrijwilligers van Actie Kerkbalans Wervershoof heeft een prachtig bedrag opgeleverd van ruim € 43.074,95. Waarvoor hartelijk dank!

De kerkbalans actie staat helemaal los van de acties t.b.v. de restauratie, zoals de leienverkoop en de bedrijfssponsoring voor het dak van de kerk. Op de website: werenfriduskerk.nl vind u hierover informatie en kan iedere Wervershover, iedere sympathisant blijven doneren!

Bij de actie kerkbalans gaat het zoals elk jaar om de kosten te dekken van het openstellen van de kerk met alle vieringen, de verwarming, het licht, het dagelijkse onderhoud, de administratie etc. etc. Wij hopen op ieders financiële steun, groot of klein, wel of niet al sponsor van het dak, voor de steun aan ons parochie gebeuren.

Zo’n 300 vrijwilligers, zoals kosters en bestuurders, administratieve krachten, koren en organisten, werkgroepen, tuin- en kerkhofonderhoud zijn actief in hun vrije tijd voor de parochie. En tijd is ook geld! En werken is ook bidden!

Z o worden er heel veel tientjes van onze grote rozenkrans gespaard. Het komt uit het hart, vanuit geloof en betrokkenheid, passie mét en trots óp ons prachtige gebouw en vanuit wat iedereen heeft meegemaakt in lief en leed, waarin onze Werenfriedkerk van betekenis is geweest.

Mocht u geen envelop van Actie Kerkbalans hebben ontvangen en wilt u toch doneren, dan kan dat op rek. nr.
NL73 RABO 0368904970

Heel veel dank,
Het parochiebestuur van
St. Werenfridus

Vorig artikelZwembad “De Zeehoek”
Volgend artikelWie wordt de nieuwe Dichter van Medemblik? Breng je stem uit!