Zondag 25 september jl. organiseerde de Evenementencommissie van onze mooie molen in samenwerking met S.M.E.W. weer de traditionele Molenpop. Pascal van S.M.E.W. had een prachtige uitgebalanceerde lokale line-Up georganiseerd.

De spits werd afgebeten door Troubles onze plaatselijk driestemmige meidengroep die er geen gras over lieten groeien en voortvarend onder toen al flinke belangstelling van start gingen met nummers van o.a. Queen en Abba.

Daarna Johan Keeman met assistentie van Brent Emmerink die het inmiddels in grote getale opgekomen publiek verwenden met prachtige ballads en gitaarspel. Als afsluiter stond de Johnny Contant Band op het podium en die maakte er zoals verwacht een heerlijk feest van met muziek van Johnny Cash, Elvis e.d. Iedereen zong hartstochtelijk mee en er werd ook heerlijk gerock-‘n-rolld. Ondertussen vloeide het bier rijkelijk en het festijn werd met een goed gevoel afgesloten met dank aan iedereen die heeft meegewerkt aan dit succes en natuurlijk ook alle bezoekers bedankt.

EC molen De hoop.

Vorig artikelSeniorennieuws
Volgend artikelActie Win je Winkel verlengd