Eenzaam? Niet voor Wilgaerden! Heeft u ook een mening over hoe we binnen de gemeente Medemblik de toekomst voor ouderen zien? Samen met de gemeente Medemblik onderzoeken we waar de behoefte ligt onder de ouderen in onze gemeente. Vul dus de bijgevoegde enquete in en lever hem in bij Wilgenhof (in het restaurant de Oude Dame).

Meepraten
Wilt u liever meepraten over dit onderwerp? Dan bent u van harte welkom op 4 juli om 10.00 uur in de Wilgenhof waar we tijdens de koffieochtend de behoeften en activiteiten inventariseren op het gebied van ouderen. Deze koffieochtend is gratis.

Nu al doen: Burenhulp
Wilt u niet wachten op de toekomst en nu al iets betekenen voor een ander? Kijk dan op onze hulpboom in de Wilgenhof. Op deze boom worden middels kaartjes vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Deze boom is bedoeld voor mensen die iets van een ander vragen, bijv mee rijden naar de supermarkt, kleine klusjes in of om het huis, een vriendschappelijk bezoek, etc. Een hele leuke manier om elkaar te helpen of om uw hulp aan te bieden.

Overige activiteiten Wilgenhof
Tijdens onze koffieochtenden maken we er onder het genot van een natje en een droogje een gezellige ochtend van. Kosten: € 3,50 incl drankje en wat erbij. Dat doen we op 10, 24 juli en 7 & 21 augustus. Opgave niet nodig. Mogelijkheid tot aanschuiven bij lunch op 21 augustus.

Dan zijn er nog andere activiteiten waar ook geen opgave voor nodig is, wip dus maar eens langs: Iedere eerste dinsdagmiddag van de maand korte kerkviering, 16.00 na afloop koffie en thee. Ieder laatste woensdagmiddag van de maand bingo, vanaf 14.45 uur. 5 euro p.p. Iedere vrijdagmiddag handwerkclub, vanaf 13.30 uur, 50 cent.

Kom in beweging op iedere dinsdagochtend. Want dan is er fitness voor senioren. Tussen 9.00 – 12.00 bent u van harte welkom! Opgave en inlichtingen via TeamSport 0229-28 77 00. Genoeg te doen dus voor de ouderen van Wervershoof, Andijk, Zwaagdijk en omstreken!

Graag tot ziens!

Waar: restaurant de Oude Dame, Wilgenhof, de Wilskracht 26,Wervershoof. www.wilgaerden.nl