WERVERSHOOF – De gemeente is al een tijdje in gesprek met zowel de tennis- als voetbalvereniging om aan de Westrand een sportcomplex te realiseren die aan de behoeften van alle sporters in Wervershoof tegemoet komt. Het tennispark wordt verplaatst.

Voetbalveld wordt tennispark
Er wordt 1 voetbalveld omgevormd tot tennispark en achter het A-veld komt een nieuw natuurgras voetbalveld op het braakliggende terrein, voorzien van led-verlichting. De voetbal-, handbal- en tennisvereniging gaan straks gezamenlijk gebruik maken van de kantine, waardoor de verenigingen elkaar kunnen helpen in het beheer.

De totale investering bedraagt € 783.000 en daarmee wordt ook de capaciteit van de parkeerplaatsen uitgebreid. De tennisvereniging is mede investeerder in het nieuwe tennispark.

Openbare vergadering dorpsraad Wervershoof
Op 9 oktober a.s. wil de dorpsraad Wervershoof een openbare vergadering houden in het teken van ‘sport aan de Westrand’. De locatie is de tijdelijke sportkantine aan de Westrand.
Het doel is de inwoners duidelijkheid te geven over de voorgenomen plannen aldaar met betrekking tot samenwerking van voetbal, handbal en tennis. Dhr. Gidus van de Swaluw (vz. Stichting Beheer Sportpark De Westrand) zal een uiteenzetting geven over het tot nu toe gelopen traject. Tevens zullen vertegenwoordigers van de betrokken sportverenigingen aanwezig zijn. Aanwezigen kunnen daarna vragen stellen.

De gemeenteraad bespreekt het voorstel op 1 november en dan is het pas definitief ja of nee

Vorig artikelWorkshop ‘De kracht van positieve woorden’
Volgend artikelIJsfeest Raadhuisplein zoekt vrijwilligers