32 C
Wervershoof
dinsdag, augustus 11, 2020

R.K. BASISSCHOOL GERARDUS MAJELLA

Sportlaan 12 Postbus 102 1693 ZJ Onderdijk 0228-582338
directie.gerardusmajella@skowestfriesland.nl
www.gerardusmajella-onderdijk.nl

De school
Basisschool Gerardus Majella staat in Onderdijk, binnen de gemeentegrenzen van Medemblik, en is tevens de enige school in Onderdijk. Centraal punt van de school is de grote hal, die ruimte biedt aan vele werkplekken en geschikt is voor gemeenschappelijke activiteiten. Hier omheen liggen de groepslokalen met een grote openheid naar deze hal toe. Om de school ligt een ruime speelplaats met o.a. voetbaldoeltjes en een tafeltennistafel. Met de directe buren, het Dorpshuis in Onderdijk en voetbalvereniging Strandvogels, is een goede samenwerking. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld dagelijks het pannaveld van de voetbalvereniging.
Onze Missie en Visie; waar staan en gaan wij voor?

Elk kind is uniek!
De Gerardus Majella is een kleine school waar we, samen met de leerlingen, bouwen aan hun persoonlijke ontwikkeling. In een veilige en uitdagende leeromgeving kunnen leerlingen zichzelf zijn. Dit gebeurt op basis van respect, openheid, vertrouwen en zelfstandigheid. We hechten veel waarde aan het samen werken en het samen vieren. Leren doen we van en met elkaar. Met de inzet van chromebooks en software stemmen wij af op ieders behoefte en maken we onze lessen afwisselend en aansprekend. Door inhoudelijk goed onderwijs, geven we de kinderen een sterke basis voor een goede aansluiting bij de volgende stap in hun ontwikkeling.

Open dag
U bent van harte welkom tijdens onze open ochtend, op ​woensdag 12 februari 2020 ​tussen ​9.00 en 12.00 uur​. U ziet de school dan “in bedrijf” en u kunt, onder het genot van een kopje koffie of thee, uw vragen stellen. Tevens krijgt u die ochtend wat informatie mee over de school en kunt u uw kind inschrijven voor het nieuwe schooljaar.
Als u liever op een andere dag de school wilt bekijken, dan kunt u hiervoor altijd een afspraak maken met de directeur, Annelotte Mulder. Belt u dan met 0228 – 582338 of mail naar
directie.gerardusmajella@skowf.nl​.

Neemt u ondertussen eens een kijkje op onze website;
www.gerardusmajella-onderdijk.nl
Tot ziens in onze prachtige school!