De eerste actie, ten bate voor de restauratie van het dak van onze Werenfriduskerk is zeer goed verlopen. Vele dorpsgenoten wilden graag een lei als aandenken van onze 145-jarige kerk in bezit hebben en schonken ruimhartig het bedrag van 25 euro per stuk en vaak nog meer!

Als restauratiecommissie is dit een mooie start van onze sponsoractiviteiten. De leien actie bracht tot nu toe netto 8000 euro op! Ondertussen is Kees begonnen met het persoonlijk bezoeken van bedrijven met een treffende folder in de hand met de vraag om hoofdsponsor of bedrijfsambassadeur te worden voor de restauratie van het dak. Maar ook particulieren kunnen bedrijfsambassadeur worden. Alle soorten donaties helpen! Want het streefbedrag is een ton! 100000 euro! Daar nemen wij als sponsorcommissie enkele jaren de tijd voor om dit bij elkaar te krijgen. Ook door middel van concerten, speciale diensten, rondjes om de kerk en wie weet meer leien acties als de 2e fase op het dak wordt aangepakt. Beste dorpsgenoten en sympathisanten, zoek op onze website: werenfriduskerk.nl en u vind alle informatie over hoe u kunt doneren.

Beste leien kopers! Bedankt voor de royale inbreng en veel succes met het leien aandeel van onze prachtige kerk! ‘t Kon hil wat laaie!

De restauratiecommissie

Vorig artikelZomer beweegtasje voor ruim 150 kinderen in gemeente Medemblik
Volgend artikelTennis Jeugdkampioenen Voorjaarscompetitie Junioren 2021