Heb je steeds terugkerende of chronische klachten of wil je met behulp van voeding en leefstijl je gezondheid verbeteren? Dan kan leefstijlcoaching en/of een orthomoleculaire behandeling zinvol zijn.

95% van onze chronische ziekten worden veroorzaakt door een verkeerde leefstijl. Dat is nogal wat.
Maar het goede nieuws is dat het zelf herstellend vermogen van ons lichaam zeer groot is.
En dat als we dat optimaliseren klachten en zelfs ziekte’s voorkomen kunnen worden en verdwijnen. Dit kan op meerdere manieren.

Als eerste kunnen we daar zelf verandering in aan brengen, door onze leefstijl te veranderen op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap, verslaving en ontspanning.

Dat is niet makkelijk want ons brein kiest het liefst altijd voor de makkelijke bekende weg.
Leefstijlcoaching is dan een goede ondersteuning. Hierbij wordt je middels gesprekken en oefeningen bewust van bepaalde patronen die herstel in de weg staan en leer je om deze om te buigen voor een duurzame verandering ten behoeve van jou gezondheid.
En als tweede kan het zo zijn dat het lichaam behoefte heeft aan ondersteuning in de vorm van supplementen. Soms zijn er grote tekorten in het lichaam van bijvoorbeeld vitamine’s, vetzuren, of andere bouwstoffen waardoor de motor niet goed kan draaien, en dus niet kan werken aan herstel.
Orthomoleculaire geneeskunde richt zich op de oorzaak van klachten en het in balans brengen van de biochemie in je lichaam.

Krachtig met Karin is de praktijk van Karin Wildöer.
Karin is naast leefstijlcoach en orhomoleculair specialist ook een ervaren verpleegkundige, werkgelukdeskundige en casemanager dementie. En sinds kort heeft zij een prachtige praktijkruimte in De Dars, Wervershoof.

Bent u nieuwsgierig naar wat zij voor u kan betekenen?
Een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek is gratis.
Tel: 06-44933970
info@krachtigmetkarin.nl
www.krachtigmetkarin.nl

Vorig artikelStille raapster bij Wervershoofse Vrouwen Samen
Volgend artikelJaarvergadering H.S.V. Willem Barendsz