Op zondag 21 januari komen er maar liefst vier top koren naar de Schoof toe voor de jaarlijkse ‘Korenmiddag Wervershoof’. Dit jaarlijks goed bezochte, gezellig en muzikale evenement heeft dit jaar weer een goed programma!

De deuren van De Schoof zullen om 12.45 uur open gaan. Wij starten deze dag om 13.30 uur met het Enkhuizer Koor. Zij zingen een gevarieerd meerstemming repertoire van popsongs, zeeliederen, musical hits en jazznummers in het Engels en Nederlands. 

Hierna is het aan het Andijks Gemengd koor dat een samenwerking aangaat met Con Brio en Schoorkoor. Onder leiding van de enthousiaste Margreet Drijver weet dit koor overal waar het komt een prachtig optreden te verzorgen. 

Van Wervershover bodem komt ook Popkoor S!NGT een optreden verzorgen! Dit levendige en gezellige koor bestaat al vele jaren laat vele hits de revue passeren tijdens hun engergieke optredens.

Pop4You komt deze dag afsluiten. Dit meerstemmige koor is vooral toegespitst op het zingen van popliederen. Het repertoire is groot, vanaf de jaren ’60 tot nu. Er wordt in het Engels gezongen, maar ook de Nederlandstalige meezingers zullen voorbij komen. Dirigent John van der Schaaf is kind aan huis in De Schoof en zal zich dan ook als een vis in het water voelen tijdens het dirigeren van ‘zijn’ koor. 

Entree voor deze middag is helemaal gratis. Er zullen enkele zitplaatsen beschikbaar zijn, echter kunnen deze niet gereserveerd worden. Voor meer informatie kunt u kijken op www.deschoof.nl

Vorig artikelUitreiking zilveren parochiespelden
Volgend artikelConcert rondom het orgel