Zondag 3 juli jl. traden 3 koren op bij de molen. De weersverwachting was wat onzeker maar het bleef gelukkig droog en liet de zon zich ook af en toe zien.

De SchalmSingers gingen vlot van start met gezellige meezingers en het toen al aanwezige publiek genot zichtbaar. Hierna het optreden VNTN met nog meer gezelligheid, daarna namen de SchalmSingers het weer over.

Enkele liederen hadden beide koren op hun repertoire staan, maar hadden ieder toch hun eigen versie. Hierna was de beurt aan Pop4You, een welkome afwisseling in het liederen aanbod.

Toen een bijzonder moment, VNTN betrad voor de laatste keer het podium. Na 18 jaar gaat het koor stoppen. In het laatste lied werd ons eigen dorp Wervershoof bezongen en alle mensen zongen en klapten luid mee. Dat was het dan, zelfs de molen werd even in de rouwstand gezet vanwege het einde van het koor. Pop4You kwam nog ’n keer op en maakte de middag compleet.

Dank aan de koren, bezoekers en vrijwilligers die deze middag tot een mooie en gezellige middag hebben gemaakt. We zien nu al uit naar ‘Koren op de Molen’ 2023. Om allerlei redenen kon een aantal koren dit jaar niet komen, maar ze beloofden volgend jaar van de partij te zijn. We zien er naar uit.

Vorig artikelTicketverkoop Westfriese Struuntocht van start
Volgend artikelDe Opkomst 3 Nederlands kampioen