Afgelopen week kwamen 3 stellen hun koopje verzilveren van de gemeenschapsveiling die gekocht was bij de afgelopen veiling. De avond werd begonnen met koffie en een lekkere koek waardoor het ijs al gauw gebroken werd.

De avond stond in het teken van EHBO verlenen bij kinderen.
Aan bod kwamen o.a. brandwonden, snijwonden en bloedingen vergiftiging in en om huis(denk hierbij aan planten). Ook werd er geleerd wat te doen bij verstikking bij baby en kind en reanimatie aan baby’s.

Tussendoor werd er een glaasje getapt en kwamen de kaas worst en chips met nootjes op tafel. Het werd een zeer boeiende en geslaagde avond en de kopers gingen met al het geleerde weer tevreden huiswaarts .

Onze collecte een paar weken terug heeft het mooie bedrag opgeleverd van €1570,- daar waar we heel blij mee zijn. Een aantal wijken is niet gelopen vanwege tekort lopers mocht u toch nog een donatie willen doen kan dat met de QR code bij dit artikel. Bij voorbaat dank.
Voor de te komen nieuwelingen cursus zijn nog enige plaatsen vrij er zijn nu een 5 tal cursisten die de EHBO eigen willen maken.
Mocht u zich geroepen voelen om aan te sluiten dan is dit uitgelezen mogelijkheid. Voor opgave kunt u zich wenden bij Sandra Bregman ehbosandrabregman@hotmail.com of Jacqueline Hoogervorst jacqhoogervorst@hotmail.com
Het is zeer aan te bevelen om deze leerzame cursus te volgen op een speelse doch adequate manier.

Vorig artikelMeer dan 16 sporten proberen op een dag? Het kan!
Volgend artikelHerfstreparaties in repaircafé