Op zondag 3 juli a.s. maken drie koren hun opwachting voor een gezellige muziek- middag bij Molen De Hoop aan het Zijdwerk in Wervershoof. Vanaf 14.00 uur zullen de SchalmSingers uit Westwoud starten met hun optreden.

Dit koor bestaat uit ongeveer 30 personen en brengt voornamelijk het gezellige Nederlands repertoire ten gehore. Na bijna een half uur worden zij afgewisseld door het koor VNTN (Van Noot Tot Neut) uit Wervershoof. Voor dit koor van 25 leden zal dit optreden het laatste zijn. Na 18 jaar samen te zijn geweest wordt het koor opgeheven. Maar deze middag zal het koor nog één keer een aantal krakers uit de ‘oude doos’ ten gehore brengen. We nodigen vooral de oud-leden VNTN uit om naar de molen te komen om samen dit afscheid te beleven.

Daarna komen de SchalmSingers terug voor hun tweede deel. Hierna zal Pop4You uit Hoogkarspel een andere muziekstijl ten gehore brengen. Dit koor komt met 18 personen en is een meerstemmig koor dat voornamelijk Engelstalige popsongs zingt, maar ook de Nederlandse nummers zullen niet ontbreken. Dit optreden wordt afgewisseld met nog een optreden van VNTN. Tegen 18.00 uur zal het korengebeuren ten einde lopen. We hopen op mooi weer en maken we er met elkaar een gezellige middag van. Voor de kinderen staat het springkussen klaar en de horeca zal zorgen voor een hapje en een drankje.

Vorig artikelWinnaar Dorpskwis Wervershoof
Volgend artikelZomeravondfietstochten café de Ark