Op zondag 4 juni a.s. maken drie koren hun opwachting voor een gezellige muziek-middag bij Molen De Hoop aan het Zijdwerk in Wervershoof. Om 14.00 uur start Shoof; het AOW-jongerenkoor na 55 jaar in een nieuw jasje. Alleen de naam hoor, de zang en de liedjes blijven als van ouds.

Met liedjes van toen en nu, maar voor allen bekend. Afgelopen kersttijd hebben ze nog een spetterend optreden gegeven in onze Werenfriduskerk tijdens de top-2000 viering.

Om 14.40 uur volgt Popkoor S!ngt uit Wervershoof; dit koor is opgericht in 2017. Ze zijn een middelgroot dameskoor met 36 enthousiaste leden. Onder leiding van dirigent Ruwald Diderich repeteren ze ieder maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in ’t Fortuin in Wervershoof. Het repertoire bestaat uit hedendaagse popmuziek, maar af en toe maken ze een uitstapje naar een wat ouder nummer. Hou jij ook van zingen, kom dan vrijblijvend een keer naar onze repetitie avond!

Om 15.20 uur start Pop4You; dit is een meerstemmig koor met zo’n 40 zangers en zangeressen. Het koor staat onder leiding van dirigent John van der Schaaf. Muzikale begeleiding door Carin Wagenaar op de piano, Frank Ruiter op de drums en Ton Boon op de basgitaar. Pop4You heeft een uitgebreid pop-repertoire opgebouwd van ballads tot rock nummers, voornamelijk Engelstalig. Kortom, voor elk wat wils! Dit jaar viert het koor zijn 20 jarig jubileum met een concert op 17 juni, in De Schalm te Westwoud. Er zijn diverse gastoptredens. Kaarten zijn nog beschikbaar en te verkrijgen via deschalmwestwoud.nl/agenda meer informatie via pop4you.nl/jubileumconcert .
Daarna komt om 16.10 uur het koor Shoof nog ’n keer optreden en om 16.50 uur sluit Pop4you deze muzikale middag af.

Tegen 17.30 uur zal het korengebeuren ten einde lopen. We hopen op mooi weer en maken we er met elkaar een gezellige middag van. Voor de kinderen zijn activiteiten en staat het springkussen klaar en de horeca zal zorgen voor een hapje (hamburgers, saté en tosti’s) en een drankje.

Wordt verwacht:
Zondag 11 juni van 11.00 – 13.00 uur koffieconcert met Two Brothers (Piet en Jos Breg)
Zondag 2 juli van 11.00 – 13.00 uur Mathhijs Laan

Vorig artikelKunst en Tuinroute Andijk
Volgend artikelBluesNight Wervershoof