Zondag 3 september speelde ik (Johan Keeman) samen met Brent Emmerink in de molen. Het laatste koffieconcert van dit seizoen. Aanvang 11u is wellicht wat vroeg voor sommigen op de zondagochtend, dus fijn dat het koffieconcerten zijn. Lekker een bakkie er bij. Zaterdagmiddag was ik er al even om wat spullen te brengen, scheelde wat van de spullen zondagochtend twee trappen op te sjouwen. Een aantal gitaren, versterker en meer van zuks.

Als ik er zaterdag ben besef ik weer hoe uniek deze locatie is. Een kleine twee jaar geleden was ik er voor het laatst, om te spelen tijdens een ceremonie. Als ik er ben, krijg ik er ontzettend veel zin in. Om in deze oude molen op de stellingzolder mijn gitaren te laten klinken. Wat een toffe plek om te spelen.

Zondagochtend even voor tien rijd ik met mijn oude diesel die kant op. De straat uit en ik zie de molen al. Het is er een prachtige dag voor. Geen zuchtje wind, voor de molen ook een zondag… We zijn nog aan het opbouwen als mijn oom uit Amsterdam als eerste binnen komt. Een leuke verrassing. Rond elf uur worden we aangekondigd en beginnen we de eerste set. Ik kondig het laatste nummer van de eerste set aan, zodat ze weten dat de koffie weer aan kan. Na de tweede ronde koffie en al dan niet een taartje doen we nog een set. Als we klaar zijn krijg ik van een van mijn jongere leerlingen een ingekleurde tekening van een molen. Krijgt een mooi plekje in mijn studio. Heel tof om hier gespeeld te hebben en ik zal binnenkort nog weer eens heen. Om een koppie, wat meel of om weer even in de molen te kijken. De stichting, de vrijwilligers en de molen, bedankt!

De Wervershoofse Molen vraagt om uw stem!
Van maandag 4 t/m dinsdag 26 september kan er gestemd worden via de RABO-Clubsupport. Bent u lid van de RABO-bank breng dan uw stem uit op uw favoriete club/vereniging/instelling en geef uw tweede of derde stem aan onze molen.

Motorgroep houdt tussenstop bij onze molen
Afgelopen zaterdag was het een komen en gaan van motoren in Wervershoof. Vanuit Molen De Koe in Ermelo werd er tussen 08.00 en 10.00 uur gestart voor een tour van ruim 300 km. Vandaar uit ging het richting Amsterdam naar de kust. Bij de molen in Egmond stond een lunch klaar en vanaf 14.00 uur kwamen de bijna 200 deelnemers bij onze molen langs om wat te drinken en te eten. Alle motoren stond geparkeerd op het parkeerterrein van Den Heuvel.

Wordt verwacht:
Molenpop, in samenwerking met SMEW, op zondag 24 september met optredens van: Shamles, B!tches en Zach&The Cynical Bastards. Nu al meer info op onze website: www.wervershoofsemolen.nl. en volgende week in de Binding.

Vorig artikelVeiligheidsregio Noord-Holland Noord start werkzaamheden crisisnoodopvanglocatie in Wervershoof
Volgend artikelLos Onderdikos bij Herensociëteit de Roos