De Mannen van Stavast komen naar de molen voor een koffieconcert op zondag 7 augustus.

Het Hoorns-Wervershoofs-Lutjebroekse trio annex kwartet Mannen van Stavast geeft op zondag 7 augustus tussen 11.00 – 13.00 uur een koffieconcert op de trouwlocatie op de stellingzolder van de Wervershoofse molen.

De Mannen krijgen de vraag regelmatig voorgeschoteld: wie zijn de Mannen van Stavast nou eigenlijk? Samir Bashara, Paul Luiken en Cor Dol vormen de harde kern en als het even kan, komt ook Martijn Bos mee. Nederlandstalige nummers uit eigen doos, noem het Polderchansons. Soms vergeleken met Acda en De Munnik of met Huub van der Lubbe, maar tegelijkertijd ook weer niet. Liedjes over de liefde en de dood, Schoorldam en andere verdrietige plaatsen, het komt allemaal langs. Goed om te weten is dat de eerste EP van de Mannen van Stavast, getiteld ‘Verplichte Nummers’, op deze dag voor de weggeefprijs van 5 euro is te krijgen! En: dit concert is gegarandeerd blokfluitvrij!

Zanger-gitarist Cor Dol schitterde eerder in Brel.nl, heeft ooit ook in de molen opgetreden, en is momenteel bezig met de opname van een solo-album.

Kom zondagmorgen 7 augustus naar onze molen die om 10.30 uur open gaat. De kosten bedragen 10 euro per persoon inclusief bij binnenkomst koffie/thee en een drankje tijdens de pauze. Kom op tijd er is een beperkt aantal plaatsen. Voor de mensen die moeilijk ter been zijn is een bezoek aan de molen minder geschikt.

Vorig artikelMiddeleeuws Kampement bij Kasteel Radboud
Volgend artikelOrgelconcert in Werenfriduskerk