Vrijdag 30 november gaan we weer van start met de kleuterdans! Wekelijks wordt deze les op vrijdag van 14.00 – 14.45 uur aangeboden voor kinderen van 3, 4 en 5 jaar. Op 30 november kun je met jouw kleuter langskomen om te kijken of het hem of haar bevalt.

Spelenderwijs maken de kinderen kennis met dans in de groepslessenzaal van Sport- en Wellnesscenter De Dars. Er wordt tijdens de danslessen ingespeeld op de belevingswereld van de kleuter waardoor de fantasie en creativiteit van ieder kind wordt geprikkeld. Dansen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Door te dansen ontdekt het kind de mogelijkheden van het lichaam. Het is goed voor de ontwikkeling van de fijne en grove motoriek, coördinatie, gezondheid, ritme en nog veel meer. Natuurlijk staat plezier voorop!

Op vrijdag 30 november gaan we weer van start met de lessen. Alle kinderen van 3, 4 en 5 jaar zijn welkom om gratis mee te doen. Mochten ze willen blijven dansen, dan kunnen ze zich na afloop  inschrijven.

Extra groepsles Vinyasa Yoga
Komt het je op de vrijdagavond niet uit om mee te doen met de groepsles Vinyasa yoga? Sinds kort bieden we de les ook op de donderdagochtend aan van 09.15 – 10.15 uur. Ben je nieuw in de yoga? Dan is deze les ook voor jou. Alle houdingen worden uitgebreid uitgelegd en alternatieven aangeboden voor het voorkomen van blessures. Doe een keer mee, een proefles is altijd gratis.

Nieuwe apparatuur
Aan het eind van de maand december zal de fitnessruimte in De Dars worden voorzien van nieuwe apparatuur van het merk Matrix. De nieuwe apparatuur past in onze nieuwe visie, waarbij de toestellen slechts een middel zijn om de sporters zijn of haar sportdoelen te laten behalen. De  apparatuur zal in twee gedeeltes vervangen worden. Zo maken we het mogelijk om een ieder lid te informeren over onze succesformule en zijn of haar persoonlijke trainingsschema om te zetten en uitleg te geven over het gebruik van de nieuwe apparatuur.

In De Dars kan het.

www.dedars.nl
Adres: Europasingel 114, 1693 GV Wervershoof
Facebook: SportenWellnesscenterDeDars
Instagram: @dedarswervershoof