Het Repaircafé is een plek waar handige vrijwilligers een deskundige blik op uw kapotte spullen werpen en aan de slag gaan om fietsen, klein meubilair, sierraden, hebbedingetjes weer te maken of apparaten weer aan de praat te krijgen.

Ook worden er kleine reparaties aan kleding of linnengoed verricht. Bij binnenkomst vult u een formuliertje in waarop u het mankement van uw bezit kort invult en dan wordt u aan de juiste vrijwilliger gekoppeld.
Vorige maand zijn er een ladyshave, een speelgoedtreintje en een weed-sweper gerepareerd. Daarnaast zijn ook een stofzuiger, een koffiezetapparaat en twee nespresso-apparaten deskundige onderzocht.

We vragen een vergoeding voor gebruikte onderdelen en een vrijwillige bijdrage om onze onderdelenvoorraad verder aan te vullen. Zo houden we de boel draaiende. En dat alles in een gezellige café opzet, waar u een kopje thee of koffie met lekkers krijgt voor €1,50. Wilt u a.u.b. kleingeld meenemen? We hebben namelijk geen pinautomaat en niet veel wisselgeld. We zijn zaterdag 27 mei van 10 uur tot 12 uur in de Schoof en woensdag 31 mei van half 10 tot half 12 . Iets wat stuk is weggooien? MOOI NIET! Dat scheelt weer afval en houdt de wereld schoner.

Vorig artikelZeilwedstrijden Staverse Jollen 27 mei in Andijk
Volgend artikelPiet en Jo Bakker-Breg: 75 jaar getrouwd