5 juli 2019 is het weer zover, de Avond van Andijk. Het uitje voor het hele gezin! Dit jaar zijn er nog meer leuke activiteiten aanwezig bij de Avond van Andijk dan vorige jaren. Dat betekend nog meer plezier en vermaak. Zo is er een interactieve circus speeltuin, een Caravan escape room, Stormbanen, springkussens en je maakt kans op een Meet en Greet met niemand minder dan Maan!

Dit jaar is Speelvlooien aanwezig bij de Avond van Andijk hier kan jij ontdekken of jij een waar circus artiest bent! Kan je goed steltlopen of ben jij toch echt de Clown van de groep? Wat is er nou leuker dan een circusspeeltuin waar je dit allemaal kan ontdekken?

We hebben een Escape Caravan, maar durf jij naar binnen? Het verhaal luid als volgt:

‘Je herkent het wel. Je bent op een camping en je ligt lekker te chillen in je tent of caravan. Ineens komt het in je op, je moet naar de wc! Helaas zit er geen wc in je mini caravan maar gelukkig staat er wel een op de camping. Dan kom je er plots achter dat de deur van je caravan op slot zit, wat nu… en je moet zo nodig! Op dit moment is er maar 1 ding wat je kunt doen, 1 ding dat je nog kan redden van een catastrofe. Ga op zoek naar de wc-rol met de bijbehorende sleutel om zo snel mogelijk de caravan te verlaten om te gaan… ach je begrijpt het wel.’

Ook zijn er dit jaar weer vele springkussens en stormbanen. Voor de echte waaghalzen is er dit jaar een Base Jump waar je 4 meter naar beneden springt! En alsof dat nog niet spannend genoeg is er ook weer een mega stormbaan. Dit jaar is de stormbaan maar liefst 23 meter lang en kan je dus volop klimmen, kruipen, springen en glijden over alle obstakels.

Er is dit keer ook een mega Twisterspel dus zorg dat je getraind bent en dat je behendiger en leniger ben dan de rest! Dan wordt jij misschien wel DE twisterwinnaar van de Avond van Andijk 2019!

Voor de allerkleinste is er een piratenspringkussen waar ze rustig van de glijbaan kunnen glijden of met de mini obstakels kunnen spelen. Vermaak als echte piraat tussen de schatten en de papagaaien die het springkussen rijk is.

Natuurlijk kan je je dit jaar ook weer laten schminken. Wordt je de mooiste prinses van de avond of verander je in een piraat? Ga je met al je vrienden of wordt je de beschermer van je beste vriendin. Het kan allemaal bij de Avond van Andijk!