Hou je van samen zingen maar wil je geen verplichting voor een lange periode? Dan is dit kerstprojectkoor iets voor jou. Ervaring met zingen is geen vereiste.

Vanaf woensdag 6 november komen we zeven avonden bij elkaar op een sfeervolle locatie in Wervershoof. We studeren niet al te moeilijk kerst-/winterrepertoire in en gaan vooral gezellig samen zingen. Via makkelijk te zingen liedjes kun je de kracht en verbinding van het samen zingen ervaren. Zo warmen we onszelf innerlijk al helemaal op voor Kerst.

Ook is er aandacht voor techniek, zanghouding, focus en aanwezigheid tijdens het zingen. De repetities worden geleid door Wendy Kamminga (zangeres, stembevrijder en zangdocent). Maarten Moens begeleidt ons op de piano.

Zaterdagmiddag 21 december treden we op tijdens ‘de levende kerststal’ in de prachtige kerk van Oostwoud. We zingen een aantal ingestudeerde liederen en maken er ook een meezing concert van. Dit doen we met makkelijke en laagdrempelige liedjes zodat het publiek meteen kan meezingen.

Je kunt ook meedoen als je zaterdag 21 december niet kan of wil zingen. Natuurlijk is het wel fijn als er genoeg zangers overblijven voor het optreden. We gaan voor een groot koor dat het publiek kan enthousiasmeren.

Informatie en aanmelden
We repeteren van 6 november tot en met 18 december op woensdagavond van 19.30-21.30 uur in Wervershoof. De kosten voor deelname zijn € 125,-. Hiervan worden voor zeven avonden de kosten voor zaalhuur, bladmuziek, zangbegeleiding en pianist betaald. Meld je uiterlijk 1 november aan door een mail te sturen naar: wendykamminga@gmail.com of bel voor meer informatie 06 – 425 37 633.

Vorig artikelAqua fit 4 you
Volgend artikelGemeenteraad stelt beslissing over nieuwe Zeehoek uit