Op 22 december organiseert Stichting Oud Wervershoof weer een kerst-koffieconcert in het oude Raadhuis. Na hun sfeervolle optreden van vorig jaar wordt ook dit concert verzorgd door Christmas T(h)ree, bestaande uit Sandra, Martijn en Bas Berkhout.

Martijn en Sandra maken deel uit van de band Image, maar treden ook regelmatig op als duo. Hun repertoire met sfeervolle luisterliedjes hebben ze speciaal voor deze gelegenheid uitgebreid met een aantal kerstklassiekers en moderne kerstliederen. Broer Bas Berkhout maakt het trio compleet en misschien dalen er nog wat gastengelen in dit stalletje neer.

Christmas T(h)ree zal er alles aan doen om u, tussen de drukte van de kerstvoorbereidingen door, op een gezellige en ontspannen manier in juiste stemming voor de komende feestdagen te brengen.

Het optreden is van 14.00 -16.00 uur, de zaal gaat open om 13.30 uur. Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar, dus reserveren wordt aangeraden.

Kaarten à € 6,- (inclusief koffie/thee voor aanvang) reserveren: raadhuis@oudwervershoof.nl of telefonisch 0228-582377.

Als u de lift nodig heeft, dit graag even vermelden bij het reserveren.Wordt verwacht: 12-1-2020: Coracle, 2-2-2020: Johan Keeman. Raadhuisplein 1 Wervershoof.