KERMISPROGRAMMA KEUTERKERMIS

Zaterdag 7 september

Zesde editie Keuter Prutrace
We trappen af met de 6e editie van de Keuter prutrace. Er wordt weer een vernieuwd parcours uitgezet. Als vanouds is de aanvang en de finish bij v.v. Strandvogels maar de start net buiten het dorp (Kagerbos), net als vorig jaar. De prutrace is voor elk niveau toegankelijk en ons motto is dan ook; deelname is overwinnen!

Keuterprutrace Volwassenen; recreanten en getraind:
Lengte: 2,0km of 3,2km.
Leeftijd: Vanaf 16 jaar
Deelnameprijs: € 10,-
Aanmelden: 12:00 tot 13:00
Vertrek naar startterrein: +/- 13:15
Start: 14:00

Keuterprutrace Jeugd:
Lengte: 1,1km
Leeftijd: 10 t/m 15 jaar
Deelnameprijs: € 5,-
Aanmelden: 15:00 tot 15:30
Vertrek naar startterrein: +/- 15:30
Start: 16:00

Doe mee als team
Ben jij een echte teamspeler? Dan is de nieuwe challenge echt iets voor jou!
Wil jij ook liever schoon blijven deze (kermis)editie? Geef je dan samen met je team op voor deze challenge om zo schoon mogelijk de eindstreep te behalen. Hierbij zal één van de teamleden in het wit gekleed moeten zijn zodat alle eventuele spetters gezien worden! Regel samen met je team een rubberen boot om de sloten te kunnen trotseren en de prijs in de wacht te slepen!
Meld je nu aan via:
www.keuterprutrace.nl

Hoofdsponsor van dit mooie evenement is REMAX.

Warming up door CLUBFIT SK
Voordat de sloten getrotseerd worden, krijgen de deelnemers en het publiek een warming-up van de lokale helden Ton Kolenberg en Patrick Schilperoort , wel bekend van CLUBFIT SK. Wanneer de volwassenen de finish hebben bereikt, gaat de jeugd van start met een korte versie van de Prutrace.
Na afloop staat de brandweer van Wervershoof onder leiding van Tim van der Gulik en Mark Kaarsemaker klaar om alle deelnemers schoon te spuiten. Net als andere jaren sluiten we de dag af bij v.v. Strandvogels met muziek, BBQ, kindervertier en koude versnaperingen.


Zondag 8 september

Tweede editie Keuter Kermis Games!
Na het overweldigende succes van de kermisgames waar ruim 30 teams mee deden zetten we dit evenement voort. Wederom gaan vele teams met elkaar de strijd aan met bekende, maar ook nieuwe spellen. Wil je ook meedoen? Opgeven kan vanaf 12 jaar en je team moet uit minstens 4 en maximaal 6 personen bestaan. Mail voor opgave naar:kermiscomiteonderdijk@gmail.com.

De games bestaan uit verschillende spellen die variëren van snelheid, behendigheid, creativiteit, pienterheid, handigheid (of niet), intelligentie, geduld maar zeker ook jullie fanatisme. Ieder team speelt ieder spel 1 keer, tegen een ander team. Je wint punten of juist niet en kunt zo winnaar worden. Je kunt ook een prijs winnen door zo origineel mogelijk verkleed te komen met jouw team. Aanvang: 14.00 uur.

Kom dit live aanschouwen in en rond café de Welkomst (disco Wilma). De Kermis Games sluiten we af met gezellige muziek met o.a. Milestone, The Bretels, DJ Jeroen en Barry Badpak!

Aan de hand van het aantal behaalde punten kun je de winnaar worden van de Kermis Games. Je kunt ook een prijs winnen door zo origineel mogelijk verkleed te komen met jouw team. We laten ons weer verrassen.


Maandag 9 september

Woodstock Monday, bureaustoelenrace en gezellige muziek
We beginnen om 15.00 uur met een nieuw spel: de bureaustoelenrace. Neem je eigen bureaustoel en bescherming (helm/kniebeschermers) mee en strijd tegen andere fanatieke bureaustoelracers.

Daarnaast is het 50 jaar geleden dat het legendarische muziekfestival Woodstock georganiseerd werd. Graag vieren we dit jubileum met jullie in hippie achtige, flower power sferen bij Disco Wilma. Peace & feel the love! Muziek wordt verzorgt door de Chiel Montanjes, Alice Springs en DJ Cees Weel.


Dinsdag 11 september

Vossenjacht en lokale muzikanten
We sluiten de kermis vertrouwd af en starten de dag om 13.00 uur met de vossenjacht en entertainment voor de kinderen. Vanaf 16.00 uur live muziek van onze lokale muzikant Rhythm Haakman en in de avond Clemens & Clemens.
Kort samengevat: zondag t/m maandag en een deel van de dinsdag vindt alles plaats in café de Welkomst en in de tent ‘Disco Wilma B.V’ Een kermis voor jong en oud, voor doeners en kijkers, gewoon een kermis voor iedereen!