In het laatste weekend van maart gaat men weer een poging wagen om de kermisexpo van Lutjebroek van de grond te brengen. Op zaterdag 26 en zondag 27 maart is de kermisexpo Lutjebroek.

Georganiseerd door Marcel Deen en Michel de Jong, samen met 30 vrijwilligers, allemaal hobbyisten en met passie voor de kermis. Meer dan honderden miniatuur kermisattracties zullen er worden opgesteld, bestaande uit zelfbouw attracties, de nieuwste lego kermiszaken, vele nostalgische maar ook moderne zaken zoals breakdancers, boosters en de spiders zullen aanwezig zijn. Natuurlijk mogen de kermisversnaperingen niet ontbreken want bij binnenkomst krijgt iedereen popcorn mee om zo het echte kermisgevoel mee te krijgen.

Ook zal Ben Leek weer de lekkerste oliebollen bakken en om helemaal in de sfeer te komen zullen er kermisklanken vanuit echte draaiorgel te beluisteren zijn. De entree is zoals altijd geheel gratis en is daarmee voor ieder het bezoeken waard, van jong tot oud, een uitje voor het hele gezin. Reken er maar op dat vele jeugdige bezoekers de lego blokken weer zullen aanraken bij thuiskomst. De opening van de kermisexpo zal op zaterdag 26 maart om 11:00 uur worden verricht door Atze J. Lubach-Koers, voorzitter van de BOVAK Nationale Bond van Kermisbedrijfhouders en Arjan Blokker, voorzitter Stichting Behoud Nederlandse Kermissen. Tot de opening zal er nog volop opgebouwd worden, een prachtig moment, want ook bij de modellen is, net als in het echt, de opbouw vaak een spektakel om te zien.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website
www.turbostar.nl

Vorig artikelPrachtige opbrengst gemeenschapsveiling Onderdijk
Volgend artikelNationale Opruimdag